Ontdek New York! ...the city that never sleeps!

Bezienswaardigheden New York

Ze heeft niet voor niets de bijnaam The City That Never Sleeps. New York City bruist. En het Vrijheidsbeeld heet je hartelijk welkom. Een stedentrip New York laat je alle kanten van deze stad zien. Drukte op Time Square, shows bij Broadway en rust in Central Park. Lees verder

Ze heeft niet voor niets de bijnaam The City That Never Sleeps. New York City bruist. En het Vrijheidsbeeld heet je hartelijk welkom. Een stedentrip New York laat je alle kanten van deze stad zien. Drukte op Time Square, shows bij Broadway en rust in Central Park.

Wereldstad New York is het centrum van alles. Kunst, culinair genot, media, reclame en fashion. De trendsetter die je overspoelt met prikkels. Het belangrijkste centrum voor handel en financiën ter wereld. De vele bezienswaardigheden laten je dit voelen. Neem een kijkje op Wall Street down town Manhattan, eet de lekkerste gerechten in Chinatown of sta even stil bij Ground Zero.

Bekendste bezienswaardigheden in New York

Het zijn er te veel om op te noemen, de attracties van de Big Apple. Een van de bekendste bezienswaardigheden is de herdenkingsplek Ground Zero. Hier stonden ooit de Twin Towers van het World Trade Center. Nu vind je er de Freedom Tower en de 9/11 Memorial.

Andere beroemdheden zijn het Empire State Building, waar je op een hoogte van 381 meter over de stad uitkijkt. Het Vrijheidsbeeld dat de haven van New York domineert. Wall Street, de plek waar het geld rolt. En Broadway, waar je de hoofdrol speelt in je eigen film.

Times Square

Vervolg je stedentrip New York naar de diagonale kruising van Broadway en 5th Avenue die de naam Times Square heeft. Dit is de plek van de reusachtige reclameborden en knipperende neonlichten. De plek waar al het entertainment is gevestigd. De plek waar het altijd bruist van de energie. Times Square wordt ook wel het kruispunt van de wereld genoemd.

Central Park en MoMA

Ontsnappen aan de drukte van Times Square kan in Central Park. Deze groene ruimte midden in Manhattan nodig uit voor een picknick of ontspannen yogales. Of breng een bezoek aan het Museum of Modern Art, waar je een van de breedste kunstcollecties ter wereld vindt.

Reizen New York

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors