Steden Amerika

Steden Amerika

door Getaway Travel

Amerika telt duizenden steden. Wanneer je gaat reizen door Amerika bezoek je veel verschillende plaatsen. De meest bekende steden van de Verenigde Staten zijn New York en Washington DC. Maar tijdens een vakantie in Amerika mag je eigenlijk de steden aan de westkust niet overslaan. Los Angeles, San Francisco en Las Vegas zijn makkelijk te combineren tijdens een rondreis door Amerika. En wat dacht je van de steden aan de oostkust? Boston en Philadelphia of Miami in het uiterste zuiden van Florida. Maar ook een stad als Chicago is natuurlijk het bezoeken waard.

The Big Apple

De bekendste stad van Amerika is zonder twijfel New York. The Big Apple of The City That Never Sleeps is een van de belangrijkste steden ter wereld. De bijna 10 miljoen inwoners wonen verspreid over vijf wijken: Manhattan, Staten Island, Queens, The Bronx en Brooklyn. Bekende bezienswaardigheden zijn het Ground Zero en het Vrijheidsbeeld. De kruising van Broadway en 5th Avenue levert het beroemdste plein ter wereld op: Times Square.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 258 reizen naar Amerika

D.C.

Na New York komt Washington D.C. als hoofdstad van de Verenigde Staten. Om verwarring te voorkomen met de staat Washington wordt de bestuurlijke stad van Amerika Washington D.C. genoemd. Deze afkorting staat voor District of Colombia.

Steden westkust Amerika

De steden aan de westkust van Amerika zijn perfect om te bezoeken tijdens een roadtrip. Begin in San Francisco en rij over de Golden Gate Bridge. Pak de tram om de heuvelachtige stad te verkennen en breng een bezoekje aan Alcatraz Island.

De staat California heeft meer steden die je rondreis door Amerika compleet maken. Wat dacht je van Los Angeles? De City of Angeles is de tweede stad van de Verenigde Staten. Bezienswaardigheden die je niet mag overslaan zijn Beverly Hills en Hollywood. En de liefhebbers van attractieparken gaan naar Disneyland.

Steden Amerika

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors