Gaan jouw kids mee op avontuur door Amerika? Op deze pagina kies je uit specialisten die familiereizen aanbieden
Like ons op Facebook

Familiereizen Amerika

Familiereizen in Amerika? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in reizen met kinderen door Amerika. Zij zullen je graag informatie geven over een familiereis in Amerika.

Familiereizen in Amerika? Hieronder vind je aanbieders die gespecialiseerd zijn in reizen met kinderen door Amerika. Zij zullen je graag informatie geven over een familiereis in Amerika.

AmerikaKids

Stel de reis samen die aansluit bij jullie wensen, door verschillende bouwstenen te combineren tot een rondreis. Met AmerikaKids combineer je route 66 met canyons. Je slaapt in een mix van accommodaties; van een western saloon in Zion tot een kasteelhotel in Las Vegas. Onze reisspecialisten reizen zelf met kids en helpen je graag op weg met het samenstellen van jullie ideale reis naar Amerika met jullie kinderen.

bekijk alle reizen van AmerikaKids Best geboekte reizen

Djoser Family

Op reis met Djoser Family, speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, combineer je de voordelen van een groepsreis naar Amerika met veel individuele vrijheid en extra aandacht voor de jonge reizigers. Bij sommige bestemmingen is een aantal vertrekdata speciaal voor ouders met oudere kinderen vanaf 10 jaar. Ga snel naar de site van Djoser Family voor de mogelijkheden.

Kras

Kras biedt momenteel reizen aan naar maar liefst meer dan honderd landen. Het brede en scherp geprijsde aanbod van Kras omvat autoreizen, stedenreizen, strandvakanties, culturele rondreizen, fly-drives, zee- en riviercruises en gespecialiseerde producten als fiets- en wandelvakanties, vakanties voor singles, theaterarrangementen en culinaire arrangementen.

GreatLakes-Travel

Op zoek naar een familievakantie in Amerika of Canada? Dan bent u bij GreatLakes-Travel aan het juiste adres. GreatLakes-travel stelt nav uw specificieke wensen úw droomreis samen aangepast aan uw reisgezelschap. Kiest u voor het zonnige Florida met de pretparken voor de kids, of gaat u toch liever naar zuidwest Amerika, met de Universal studio’s en Disney. Wat u keuze ook is wij zorgen ervoor dat u reis zo is samengesteld dat het voor alle leden van de familie een onvergetelijke ervaring wordt.

333TRAVEL

Boek nu een familiereis naar de Verenigde Staten met 333 Travel en geniet van een onvergetelijke rondreis door Amerika. Bezoek Times Square in New York, struin over de Hollywood Boulevard in Los Angeles en ontmoet Mickey Mouse en Harry Potter in de pretparken in Orlando, Florida. Amerika verveelt nooit! Bezoek de website van 333 Travel of neem telefonisch contact op voor meer informatie.

bekijk alle reizen van 333TRAVEL Best geboekte reizen

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Amerika kenner
Reis van de maand
Californische Riviera & Rode Canyons - va € 1611
Californische Riviera & Rode Canyons

Tijdens deze veelzijdige fly drive ontdekt u hippe wereldsteden die wedijveren met schitterende natuurwonderen

  • Geniet in Yosemite National Park van gletsjers, watervallen en monolieten
  • Het icoon van San Francisco mag natuurlijk niet ontbreken: de Golden Gate Bridge
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner

Meer Amerika.nl