Maak jouw droomreis naar Amerika waar! Bepaal hieronder zelf hoe je reis eruit ziet

Vind jouw ideale Amerika reis

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Amerika? Lees verder

Verfijn hieronder binnen ons uitgebreide aanbod! Wil je eerst meer te weten komen over reizen in Amerika?

Jaarlijks kiezen miljoenen toeristen er voor om naar Amerika af te reizen. Het is een aantrekkelijke bestemming omdat het land zo immens groot is, dat het geschikt is voor ieder soort vakantie. Want of je nou van een stedentrip, een strandvakantie of cultuurreis houdt, de VS heeft alles te bieden.

Wanneer je naar Amerika wilt reizen, is het daarom belangrijk om je vooraf goed te oriënteren. Ga je naar de Empire State Building om te genieten van de prachtige skyline van New York, of maak je een roadtrip door Florida? Iedere soort reis zorgt ervoor dat je nog lang na geniet van Amerika!

Reizen naar Amerika

De voorpret begint al bij het oriënteren. Hoe lang wil je er verblijven en in welke periode wil je op vakantie naar Amerika? Welk reisgezelschap heeft jouw voorkeur? Ben je graag onder de mensen, kies dan voor bijvoorbeeld een georganiseerde groepsreis. Er zijn talloze aanbieders voor reizen naar Amerika.

Reizen Amerika

Wanneer je liever zelf op avontuur uit gaat, kan een rondreis door Amerika per fly drive wellicht interessant zijn. Fly drive reizen naar Amerika bestaan uit, de naam zegt het al, een retourvlucht en autohuur gedurende je reis. Sommige aanbieders van reizen naar Amerika bieden fly drives aan waarbij er ook (enkele) hotelovernachtingen zijn inbegrepen.

Reis Amerika

Je reis naar Amerika vergt voorbereidingen. Naast het plannen en zoeken naar de voor jou meest geschikte reis, is het verstandig om rekening te houden met praktische zaken. Wanneer je naar Amerika gaat reizen en er langer dan 90 dagen wilt verblijven, is het verplicht om een visum aan te vragen. Duurt je reis door Amerika korter dan 90 dagen? Dan kun je zonder visum naar Amerika reizen. Wel dien je van te voren een ESTA verklaring aan te vragen, dit doe je gemakkelijk via het internet.

Overige reisbestemmingen

Zuid-Afrika reizen
Indonesië reizen
Australië reizen
Nieuw-Zeeland reizen

Klik op "+" om toe te voegen

279 reizen gevonden

Specialisten Amerika

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Amerika kenner
Reis van de maand
Roadtrip USA - va € 2975
Roadtrip USA

21-daagse rondreis West-Amerika

  • Reis 'the real American way'!
  • Slaap in hotels, lodges en houten cabins
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner

Meer Amerika.nl