Dine-in bioscoop in Brooklyn

Dine-in bioscoop in Brooklyn

door Priscilla Nooijen

20 juni 2016

Niet met een bak zoute popcorn, maar met een flinke burrito en een bloody mary naar een bioscoopscherm staren. Het kan nu bij Syndicate, de eerste onafhankelijke dine-in bioscoop in Brooklyn.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 272 reizen naar Amerika

Anti-Netflix

De New Yorkse filmfanaat Tim Chung wil de gewoonte van thuisblijven en Netflix kijken doorbreken door middel van zijn eigen dine-in bioscoop. Sinds begin dit jaar kunnen per voorstelling vijftig bezoekers terecht in de theaterzaal van het Syndicate, waar ze onder het genot van een hapje en een drankje van een klassieke film kunnen genieten. Hiermee wil Tim filmliefhebbers meer redenen geven om hun huis te verlaten.

Maaltijden

In de zaal lopen constant obers rond zodat bezoekers voor, tijdens en na de voorstelling een kleine versnapering, uitgebreide lunch of een grote avondmaaltijd kunnen bestellen. Welke maaltijden op de kaart staan, verschillen per voorstelling en worden gebaseerd op het seizoen en de thema's van de films. Naast de grote maaltijden kun je hier ook traditionele snacks bestellen, zoals een bak popcorn, nacho's of een zak m&m's.

Goedkoop uitje

Een filmpje kijken in het onafhankelijke Syndicate hoeft overigens niet duur te zijn. Voor een kleine drie dollar bemachtig je al een leren stoel in de zaal.

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors