Met een camper door Amerika toeren? Selecteer hieronder jouw ideale camperreis en reisorganisatie
Like ons op Facebook

Camper huren Amerika

Wil je wel je eigen reistempo bepalen, maar niet per huurauto van hotel naar hotel reizen? Reis dan op een avontuurlijke manier per camper! Lees verder

Wil je wel je eigen reistempo bepalen, maar niet per huurauto van hotel naar hotel reizen? Reis dan op een avontuurlijke manier per camper!

Het hebben van veel vrijheid maakt een camper huren populair. Zonder dat je het vooraf gepland hebt, kun je gemakkelijk ergens enkele dagen langer verblijven. Er zijn verschillende campertypes en groottes en afhankelijk van het aantal personen waarmee je reist kun je beslissen welke camper het beste voor jou geschikt is. Door een camper te huren kun je overnachten op de mooiste plekjes, waar je normaliter niet komt. Een overnachting in Death Valley NP bijvoorbeeld!

Voordelen van een camperreis door Amerika

Gedurende de camperreis door Amerika zul je ervaren dat een camper een huis op wielen is. Je hebt een slaap- en zitruimte tot je beschikking en ook een badkamer is aanwezig. In luxer uitgevoerde campers is vaak zelfs een televisie en magnetron aanwezig. Door een camper te huren verblijf op campings, welke vaak gunstig gelegen zijn ten opzichte van toeristische trekpleisters. De campings zijn veelal uitgerust met water-, riool- en elektriciteitaansluitingen. Dit maakt je camperreis door Amerika comfortabel.

Groot aanbod aan camperhuur in Amerika

Gezien het grote aanbod aan camperhuur in Amerika is het verstandig om vooraf verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Het is belangrijk om goed verzekerd te zijn en te letten op de kwaliteit van de camperhuur. Camperhuur in Amerika vergt vooraf dus wel een goede voorbereiding!

Routes voor een campervakantie in Amerika

Een van de populairste routes om af te leggen tijdens een campervakantie in Amerika gaat door het westen. Je campervakantie door Amerika start in San Francisco en rijdt vervolgens via Yosemite National Park, Las Vegas en de Grand Canyon naar Los Angeles. Naast de westkust van Amerika zijn ook de oostkust en Florida ideale bestemmingen om per camper te ontdekken. Maak dus zeker een rondreis Amerika!

Overige camper bestemmingen

Camper Huren Australië
Camper Huren Nieuw-Zeeland
Camper Huren Zuid-Afrika

Tenzing Travel North America

Een camperreis door Amerika is een onbeschrijflijke ervaring, want alles is mogelijk. Combineer bijvoorbeeld de vrijheid van het verblijven in de natuur met wereldsteden als Las Vegas en San Francisco. De reisspecialisten van Tenzing Travel North America adviseren u graag en bieden tevens de laagste prijsgarantie op camperhuur. Daarnaast gaat u onbezorgd op reis, want wij zijn lid van de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds en zijn verkozen tot ‘Beste Specialist in Verre Reizen’ tijdens de Vakantie Awards 2017.

bekijk alle reizen van Tenzing Travel North America Best geboekte reizen

NBBS Reizen

Maak een camperreis door Amerika en ervaar de veelzijdigheid van de VS op een avontuurlijke manier! U kunt er voor kiezen om bij NBBS Reizen een camper te huren in Amerika, maar ook complete rondreizen per camper behoren tot de mogelijkheden. Ook voor offertes op maat kunt u bij NBBS Reizen terecht.

WRC Reizen

WRC Reizen is ook gespecialiseerd in camperreizen naar Amerika. WRC Reizen werkt samen met de grootste camperverhuur maatschappijen als Road Bear, Cruise America en Apollo. Check snel de site en kies de camper van je dromen!

Online Camper Specialist

Een camper huren in Amerika? Wil je zo vrij als een vogel door Amerika reizen? Maak dan gebruik van camperhuur, je bepaalt dan je eigen tempo, overnachtingsplaats en route. Zeker indien je reist met kinderen is een camperreis bij uitstek geschikt. Bij de online camper specialist huur je goedkoop je camper, inclusief de juiste verzekeringsvoorwaarden en een complete uitrusting. Jouw camperreis begint altijd bij de Online camperSpecialist.

GreatLakes-Travel

Met een camperreis verzorgt door GreatLakes-Travel gaat u ontspannen in uw eigen tempo en met veel vrijheid op pad. GreatLakes-Travel werkt samen met alle gerenommeerde camperverhuurbedrijven in Amerika en Canada. Er zijn vele verschillende campertypes, groottes, en uitrustingen. Samen met GreatLakes-Travel kiest u voor de perfecte camper voor úw, reisgezelschap, úw budget en úw wensen. De camperreizen georganiseerd door GreatLakes-Travel worden hoog gewaardeerd door onze reizigers.

Best of Travel

Beleef Amerika op jouw manier. Als specialist in reizen op maat naar Amerika biedt Best of Travel ook camperreizen door Amerika aan! Amerika is bij uitstek geschikt om per camper te ontdekken. Best of Travel werkt alleen met professionele lokale camperverhuur organisaties met veel ervaring. Check de site en vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan!

Cheap Campers

Met een camper door Amerika reizen geeft je een groot gevoel van vrijheid. Cheap Campers is het online camperverhuurbedrijf van Pacific Island Travel. Cheap Campers biedt de scherpste tarieven van camperhuur organisaties als Apollo, Cheapa Campa USA, Cruise America, El Monte, Escape en veel meer.

Camperadviesdesk

Ben je van plan om een camper te huren in Amerika maar weet je niet waar je die het beste kunt huren? De Camperadviesdesk biedt gratis en onafhankelijk advies. Hierdoor bespaar je zelf veel zoektijd. Vul het formulier in op de website en laat je vandaag nog adviseren voor het huren van een camper in Amerika.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Amerika kenner
Reis van de maand
Californische Riviera & Rode Canyons - va € 1611
Californische Riviera & Rode Canyons

Tijdens deze veelzijdige fly drive ontdekt u hippe wereldsteden die wedijveren met schitterende natuurwonderen

  • Geniet in Yosemite National Park van gletsjers, watervallen en monolieten
  • Het icoon van San Francisco mag natuurlijk niet ontbreken: de Golden Gate Bridge
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner

Meer Amerika.nl