Surfen, vulkanen beklimmen en hula dansen? Hawaii laat je dromen uitkomen, bekijk het aanbod hieronder

Vakantie Hawaii

De Hawaii archipel bestaat uit honderden eilanden, waarvan er slechts vier bewoond zijn. Deze liggen midden in de Grote Oceaan en bestaan uit Oahu, Hawaii (ook wel Big Island), Kauai en Maui. Ieder eiland heeft zijn eigen charmes en de meeste toeristen reizen naar Oahu af voor hun vakantie naar Hawaii. Lees verder

De Hawaii archipel bestaat uit honderden eilanden, waarvan er slechts vier bewoond zijn. Deze liggen midden in de Grote Oceaan en bestaan uit Oahu, Hawaii (ook wel Big Island), Kauai en Maui. Ieder eiland heeft zijn eigen charmes en de meeste toeristen reizen naar Oahu af voor hun vakantie naar Hawaii.

Oahu is na Hawaii (Big Island) het grootste eiland en staat vooral bekend om de plaatsen Waikiki en Honolulu. Verder is het eiland, gezien de hoge golven, perfect geschikt voor surf-liefhebbers. Het eiland Maui staat daarentegen bekend om de prachtige flora en fauna en de lange Maui.

Haal alles uit een rondreis door Hawaii

Tijdens een rondreis kun je de eilanden bezoeken. Om van ieder eiland de sfeer te proven kun je ervoor kiezen om te gaan eiland-hoppen tijdens je vakantie. Op deze manier combineer je verschillende eilanden met elkaar tijdens een vakantie naar Hawaii. Rondreizen starten vaak op Oahu, dit is het hoofdeiland. Op Oahu kun je genieten op onder andere Waikiki beach. Een korte vlucht brengt je naar het volgende eiland, Kauai. Die de bijnaam ‘Garden Island’ draagt, dankzij de prachtige natuur. Op Maui maak je kennis met de grootste slapende vulkaan ter wereld. Ten slotte kun je op Big Island genieten van prachtige landschappen en gloeiende lava.

Een vakantie naar Hawaii is heel het jaar door mogelijk

De eilanden zijn met een gemiddelde temperatuur van circa 25 graden het gehele jaar goed te bezoeken. Wel kan het weer op de eilanden onderling verschillen. Over het algemeen valt er in de winter iets meer neerslag en zijn er langs de kust hogere golven. In de maanden juli t/m oktober kan het er erg warm zijn. Ook is de periode tussen december en maart populair voor een vakantie naar Hawaii, een reis kan dan duurder uitvallen.

De ideale vakantie naar Hawaii: per cruise naar Hawaii!

Hoewel de eilanden ook per vliegtuig vanuit Los Angeles goed te bereiken zijn, is de eilandengroep bij uitstek een bestemming voor cruiseschepen. De cruise begint vaak in Los Angeles en gedurende de cruise bezoek je verschillende eilanden.

18 reizen gevonden

Specialisten Amerika

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Amerika kenner
Reis van de maand
Roadtrip USA - va € 2975
Roadtrip USA

21-daagse rondreis West-Amerika

  • Reis 'the real American way'!
  • Slaap in hotels, lodges en houten cabins
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner

Meer Amerika.nl