Pizza pinnen in Ohio

Pizza pinnen in Ohio

door Priscilla Nooijen

15 augustus 2016

Hoewel pinautomaten doorgaans gebruikt worden om geld mee op te nemen, heeft een automaat op de Xavier University een hele andere functie. Studenten kunnen hier ieder moment van de dag een verse pizza pinnen.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 260 reizen naar Amerika

Voor zo'n negen dollar stil je je trek op de universiteit in Cincinatti met een dertig centimeter grote pizza. Hongerige studenten kiezen hun eigen toppings op het touchscreen en betalen met creditcard voordat de pizza er na een kleine drie minuten warm en knapperig uitkomt. De pizza koud mee naar huis nemen en daar opwarmen, is ook een optie. In dit geval duurt het maar dertig seconden voordat de pizza uit het apparaat komt.

Capaciteit

De machine, die zo'n 55.000 dollar kostte, heeft plek voor zo'n zeventig pizza's tegelijk en is dag en nacht in dienst om hongerige studenten en medewerkers in hun behoeften te voorzien. Om dit te bereiken wil de universiteit daarnaast nog driehonderd pizza's klaar hebben liggen om het apparaat mee te vullen.

Steeds populairder

Het gebruik van geautomatiseerde voedselautomaten is in Amerika steeds populairder aan het worden. Zo zijn er al twee quinoa automaten in San Francisco en Los Angeles en wordt er binnenkort nog een geopend in New York. Ook cupcakes kun je op straat in de Big Apple gewoon pinnen.

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors