Vliegtijd New York

Vliegtijd New York

Het Vrijheidsbeeld, the Empire State Building, Brooklyn Bridge, Broadway, Ground Zero, Central Park: in NYC is er genoeg te zien en te doen. Je kunt er ook eindeloos shoppen, uit eten gaan en stappen in de hipste clubs ter wereld.

New York City heeft maar liefst 7,3 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van de Verenigde Staten. Veel mensen komen hier echter niet alleen om te winkelen, maar gaan hier wonen om hun droom na te jagen. De stad wordt ook wel 'the city of dreams' genoemd. Of je er nu heengaat om vakantie te vieren of om je droom na te jagen, de reis begint op het vliegveld.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 258 reizen naar Amerika

Hoe lang is het vliegen naar New York?

Vanaf Schiphol (AMS) vertrekken er dagelijks meerdere vluchten tussen negen uur 's ochtends en vijf uur 's middags naar John F. Kennedy Airport of Newark International Airport. Het eerstgenoemde vliegveld, is vernoemd naar de 35e president van de Verenigde Staten. Het maakt weinig uit naar welk vliegveld je vliegt, want ze liggen beide ongeveer even ver van de stad af.

De vliegduur naar New York

Je kunt ook vliegen vanaf Brussel of Düsseldorf: soms ben je dan iets goedkoper uit. Vanaf Brussel of Amsterdam doe je er ongeveer acht tot acht en een half uur over. Vanuit Düsseldorf een kwartiertje langer. Op de terugreis doe je er minder lang over vanwege de windrichting: reken op zes tot zes en een half uur.

Afstand Amsterdam - New York

Je moet een flinke afstand overbruggen om New York te bereiken vanuit Amsterdam of andersom: bijna zesduizend kilometer. Om precies te zijn is de afstand 5.868,59 km.

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors