Zoek je een vliegticket naar Amerika? Vind hieronder de beste aanbieders en goedkoopste tickets
Like ons op Facebook

Vliegtickets Amerika

Vliegtickets naar Amerika zijn gemakkelijk te boeken. Gezien de grootte van het land, zijn er vele vliegvelden en zien Amerikanen vliegen niet meer als iets speciaals. Vanaf Nederland vertrekken elke dag vluchten naar de VS, rechtstreeks of met een overstap. Lees verder

Vliegtickets naar Amerika zijn gemakkelijk te boeken. Gezien de grootte van het land, zijn er vele vliegvelden en zien Amerikanen vliegen niet meer als iets speciaals. Vanaf Nederland vertrekken elke dag vluchten naar de VS, rechtstreeks of met een overstap.

Je hebt hierbij de keuze uit verschillende maatschappijen. Handig is om een vliegticket te boeken met een andere aankomstluchthaven dan waarvan je weer vertrekt. Hierdoor ben je flexibel in het samenstellen van je route, en kun je gemakkelijk meerdere bestemmingen bezoeken. Door de vele binnenlandse vluchten, kun je grote afstanden goed combineren.

Hoelang is het vliegen naar Amerika?

De vluchtduur is sterk afhankelijk van je eindbestemming. Zo bedraagt de vluchtduur naar New York gemiddeld 8 uur terwijl dit naar Los Angeles gemiddeld 12 uur bedraagt. Wanneer je vliegt naar de Verenigde Staten heb je de keuze uit veel verschillende maatschappijen. Let erop dat wanneer je overstapt in de Verenigde Staten, je genoeg tijd tussen de verschillende vluchten rekent. Tijdens een overstap moet je namelijk je bagage opnieuw inchecken. De rijen bij douane zijn vaak lang en er kan veel tijd overheen gaan voordat je de douane gepasseerd bent.

Maak gebruik van vluchten binnen Amerika

Wanneer je een rondreis door Amerika maakt is het goed mogelijk om meerdere bestemmingen met elkaar te combineren. Zo kun je verschillende plaatsen aandoen per auto, camper of trein. Gaat je voorkeur uit naar het combineren van bestemmingen die verder uit elkaar liggen, kun je ervoor kiezen gebruik te maken van binnenlandse vluchten. In Amerika wordt er heel erg veel gevlogen en heeft vrijwel iedere plaats een eigen vliegveld. Wanneer je tijdig van te voren een vliegticket boekt, hoeven binnenlandse vluchten ook niet duur te zijn.

Overige vliegticket bestemmingen

Vliegtickets Australië
Vliegtickets Nieuw-Zeeland
Vliegtickets Indonesië
Vliegtickets Zuid-Afrika

Tix.nl

Wil je ook zonder zorgen je vliegticket regelen naar jouw bestemming in Amerika? Tix.nl is een goedkope aanbieder van online vliegtickets. Vergelijk snel en eenvoudig alle luchtvaartmaatschappijen naar Amerika. Zoek, vergelijk, boek en betaal veilig via iDeal of creditcard. Tix.nl is lid van het ANVR & SGR. Dus neem gerust een kijkje op de website Tix.nl.

Beoordeel jouw reisorganisatie!

Getaway Travel organiseert voor de tweede keer de Reisorganisatie van het Jaar verkiezing. Kies de reisorganisatie die volgens jou het beste is, beoordeel deze op 6 punten en maak zelf kans op een vliegticketvoucher van €250! Daarnaast levert jouw beoordeling een directe donatie aan JustDiggit op, het goede doel dat de aarde vergroent.

Like deze pagina
Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Amerika kenner
Reis van de maand
Privé rondreis met huurauto California & Las Vegas - va € 1499
Privé rondreis met huurauto California & Las Vegas

Tijdens deze geweldige rondreis ziet u de uitersten van de natuur van West-Amerika

  • Verwonder je aan de ruige bergtoppen en watervallen van het schitterende Yosemite National Park
  • Je bezoekt het Hollywood van Los Angeles!
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner

Meer Amerika.nl