Weer San Francisco

Weer San Francisco

De stad ligt aan de westkust van Amerika en staat bekend om de Golden Gate Bridge. De stad ligt op een schiereiland tussen de Stille Oceaan en de baai van de stad. Door de koude temperatuur van het zeewater zijn de winters hier mild en de zomers meestal koel. Het weer in San Francisco zorgt ervoor dat het water niet snel boven de 15 graden uitkomt. Zwemmen is er dus alleen bij voor de echte bikkels! Een ander typisch weerskenmerk van de stad is de regelmatige mist, die ontstaat in het binnenland. Deze mist zorgt ervoor dat het koel blijft in de zomers.

Hoe is het weer in San Francisco?

Typisch is het feit dat de temperatuurverschillen tussen de winter en de zomer vrij klein zijn. Het weer in San Francisco 's winters bestaat uit temperaturen tussen de 8 en 14 graden. In de zomer is het weer in San Francisco aangenaam, met temperaturen tussen de 13 en 21 graden. De warmste maanden van het jaar zijn september en oktober. De koudste maand van het jaar is januari. De laagste temperatuur ooit gemeten is -5 graden in 1996. De warmste temperatuur ooit gemeten is 39 graden in het jaar 2000.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 260 reizen naar Amerika

Wat is de weersverwachting voor San Francisco?

Gedurende de zomermaanden juni, juli, augustus en september is de kans op neerslag zeer klein en is de kans op zon maar liefst 95%. Het aantal zonne-uren ligt zeer hoog vergeleken met andere Amerikaanse bestemmingen. Bezoek daarom in deze periode Alcatraz Island of maak een ritje in een kabeltram. In de winter is het er een stuk minder zonnig. In de maanden december en januari is de lucht boven de stad zelfs de helft van de tijd bewolkt.

Wat is de gemiddelde temperatuur in San Francisco?

De gemiddelde temperatuur in San Francisco ligt dus het hele jaar door tussen de 8 en 21 graden. In januari is de gemiddelde temperatuur in San Francisco 10,6 graden, terwijl dat in juli 15,1 graden is. Vertrek je binnenkort en wil je graag de weersverwachting voor San Francisco weten? Raadpleeg dan onderstaande weersverwachting voor San Francisco.

Weersvoorspelling is momenteel niet beschikbaar.


Overige bestemmingen in Amerika

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors