Weer Hawaii

Weer Hawaii

Perfecte golven, adembenemende natuur, zeldzame dieren en actieve vulkanen: er is geen plek op de wereld zoals Hawaii. Je geniet hier van een frisse wind, zonnige dagen en warm, rustig zeewater. De steile rotswanden van Kauai, de levendige kust van Waikiki Beach op Oahu, de kilometers van wit zand op Molokai, de dolfijnvriendelijke wateren van Lanai, de top van de Haleakalavulkaan op Maui of de energie van de vulkanen op het primaire eiland Hawaii. Het zal niet makkelijk kiezen zijn tussen al wat de verschillende eilanden te bieden hebben. Ook het weer op Hawaii is erg aantrekkelijk!

Het warme weer op Hawaii

In de zomer ligt de temperatuur gemiddeld rond de 31 graden Celsius overdag en rond de 24 graden in de nacht. In de winter komen de temperaturen van het weer op Hawaii niet veel lager uit: overdag zo'n 28 graden en 's nachts zelden onder de 18 graden. Tijdens sommige wintermaanden valt er sneeuw op de hoogste bergpieken van de eilanden van Hawaii: Mauna Kea en Mauna Loa. Dit is een uitzondering op het normaal altijd warme weer op Hawaii.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 258 reizen naar Amerika

Een gunstige weersverwachting voor Hawaii

Hawaii kent vrijwel altijd een gunstige weersverwachting. Het klimaat is tropisch en er wordt slechts een onderscheid gemaakt tussen twee seizoenen: het droge seizoen van mei tot oktober en het regenseizoen van oktober tot en met april. Vertrek je binnenkort naar de eilanden? Het is dan handig om bovenstaande weersverwachting voor Hawaii in de gaten te houden.

Temperatuur het hele jaar door aangenaam op Hawaii

Het hele jaar door kun je rekenen op lekker warme temperaturen. Door de koele zeebries is het goed uit te houden. De warmste temperatuur op Hawaii die ooit is gemeten is 38 graden. De laagste temperatuur op Hawaii ooit gemeten, is -11 op de top van Mauna Kea.

Weersvoorspelling is momenteel niet beschikbaar.


Overige bestemmingen in Amerika

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors