Weer Miami

Weer Miami

Als je aan Miami denkt, denk je aan zon, zee, strand en natuurlijk de wereldberoemde boulevard. De stad ligt in de staat Florida, waar een subtropisch klimaat heerst en het altijd zomer is. De stad wordt niet voor niks de winterzonstad van Amerika genoemd. Het weer in Miami in de winter is warm en zonnig, de zomer is nog warmer met af en toe een verkoelende bui. De temperatuur komt zelfs in de koudste maanden gemiddeld niet onder de 16 graden. Het strand ligt dus ook in de winter gewoon vol, en de stad trekt veel overwinteraars.

Hoe is het weer in Miami?

Wil je weten hoe het weer in Miami is? Het hoogseizoen valt in de wintermaanden. Van december tot en met maart stroomt het in Florida vol met overwinteraars. Het weer in Miami is in deze periode zeer aangenaam: het is vrijwel alle dagen zonnig met temperaturen rond de twintig graden. Je kunt in deze periode goed Miami Beach bezoeken. Vanaf mei wordt het een stuk warmer en natter. Temperaturen kunnen in de zomermaanden oplopen tot wel 30 of 40 graden! Er valt regelmatig een bui, maar vaak klaart het wel snel weer op.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 272 reizen naar Amerika

Wat is de weersverwachting voor Miami?

De weersverwachting voor Miami is vrijwel altijd goed.. Op een echte koude dag in de winter is het tussen de 10 en 15 graden, maar dit komt eigenlijk zelden voor. Check voor je vertrekt onderstaande actuele weersverwachting voor Miami, zodat je weet welke temperaturen je precies kunt verwachten. Van juni tot en met november is het in het hele Caribische gebied orkaanseizoen. Een heftige orkaan komt gelukkig maar eens in de zoveel jaar voor.

Hoe hoog is de temperatuur in Miami?

Gemiddeld is de koudste maand in januari en de warmste augustus. De temperatuur in Miami is echter nog nooit onder de nul gekomen. De laagste temperatuur in Miami die ooit is gemeten is precies nul graden in 1977. De hoogste temperatuur in Miami ooit gemeten, is 37 graden in 2004.

Weersvoorspelling is momenteel niet beschikbaar.


Overige bestemmingen in Amerika

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors