Weer Las Vegas

Weer Las Vegas

Het weer in Las Vegas is een stuk anders dan wij hier in Nederland gewend zijn. Zo kent de staat geen échte winters en wordt het in de zomer al snel boven de veertig graden! De warmste maand van het jaar is juli met gemiddelde temperaturen tussen de 27 en 40 graden Celsius. De koudste maand is december: het weer in Las Vegas ligt qua temperaturen in die maand tussen de 4 en 14 graden. Je hoeft dus niet je allerdikste winterjas in te pakken als je in de winter richting Vegas gaat. Dat is wel anders wanneer je het weer 's winters in bijvoorbeeld New York bekijkt.

Hoe is het weer in Las Vegas?

Het gehele jaar door is het weer in Las Vegas aangenaam. Het weer in Las Vegas laat zeer weinig regen voorkomen, en sneeuw komt al helemaal bijna nooit voor. De warmste temperatuur die ooit gemeten is, is 48 graden in 1931. De laagste temperatuur ooit gemeten is daarentegen -13 graden in 1963. Dit is echt een uitzondering, aangezien de temperaturen zelden onder de nul komen. Er heerst een subtropisch, warm woestijnklimaat.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 260 reizen naar Amerika

Wat is de weersverwachting voor Las Vegas?

Het is handig om vlak voor vertrek onderstaande weersverwachting voor Las Vegas te bekijken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Onderstaande weersverwachting voor Las Vegas toont het weer voor de aankomende 4 dagen.

Welke temperatuur kan ik verwachten in Las Vegas?

Gemiddeld gezien ligt de temperatuur in Las Vegas tussen de 4 en de 40 graden, afhankelijk van het seizoen. Lente en herfst zoals wij dat hebben, kent de stad eigenlijk niet en zelfs in de winter kun je nog een zeer aangename temperatuur verwachten. In de zomer wordt het wel erg heet. Houd rekening met een temperatuur in Las Vegas tussen de 30 en 40 graden!

Weersvoorspelling is momenteel niet beschikbaar.


Overige bestemmingen in Amerika

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors