Weer Los Angeles

Weer Los Angeles

Met temperaturen rond de 20°C tot 25°C en gemiddeld driehonderd zonnige dagen per jaar is het weer in Los Angeles over het algemeen bijna het hele jaar door lekker. De stad heeft de bijnaam City of Angels en wordt ook vaak afgekort als L.A.. Er is ontzettend veel te doen en te zien in de stad. Ook wordt de stad vaak gebruikt als uitvalsbasis voor een rondreis door het westen van de VS. In de winter is het weer in Los Angeles soms wat minder en kan het bewolkt zijn en wat regenen. In juli neemt de hitte neemt weer toe, met zelfs af en toe hittegolven in september en oktober.

Hoe is het weer in Los Angeles?

Het weer in Los Angeles kent in de maand augustus de hoogste temperaturen, tussen de 18 en 29 graden. De koudste maand is december. Het weer in Los Angeles kent dan temperaturen die liggen tussen 8 en 20 graden, dus nog steeds best lekker. De koudste temperatuur die ooit gemeten is in de stad is -4 graden in 1944. De warmste temperatuur was maar liefst 44 graden in 1990. De meeste regen valt in de maand februari.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 258 reizen naar Amerika

De weersverwachting voor Los Angeles

Als je zelf naar Los Angeles gaat en wil weten wat voor weer je kunt verwachten, kan je het beste voor vertrek onderstaande weersverwachting voor Los Angeles bekijken. In zo'n voorspelling vind je de weersverwachting voor LA tot wel veertien dagen vooruit. Zo weet je precies welke kleding je het beste in kunt pakken!

Wat is de gemiddelde temperatuur in Los Angeles?

In tegenstelling tot het weer in New York, waar je een groot verschil in temperatuur hebt tussen de winter en de zomer, is de gemiddelde temperatuur in Los Angeles redelijk constant. Gemiddeld gezien ligt de temperatuur in Los Angeles tussen de 8 en de 29 graden, maar ook in de winter kan het zomaar ineens 20 graden zijn.

Weersvoorspelling is momenteel niet beschikbaar.


Overige bestemmingen in Amerika

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors