Beverly Hills

Beverly Hills

door Nina Bergh

Voor een overdosis glitter en glamour ben je in Beverly Hills aan het juiste adres. Dure villa's, chique winkels, vintage bioscopen en zonnige palmboulevards. Het is de thuisbasis van California's miljonairs.

Beverly Hills is een stad die wordt omringd door Los Angeles. Veel mensen denken daardoor dat het een wijk in L.A. is. De plaats is wereldberoemd geworden dankzij verschillende series en films als Beverly Hills Cop.

ZELF NAAR Beverly Hills?

Bekijk alle 20 reizen naar Beverly Hills

Star maps

Gewapend met een volle portemonnee of in ieder geval de pretentie deze te hebben betreed je het über-chique Beverly Hills. Op iedere hoek van de straat worden Star Maps verkocht. Sla je kaart open en tour langs de huizen van film- en muzieksterren.

Volg je Star Map en misschien vang je wel een glimp op van Paris Hilton, Brad Pitt of Jennifer Lopez. Het ultieme huis in de stad is het Playboy Mansion van Hugh Hefner.

Rodeo Drive Beverly Hills

In de stad bestaat een soort Gouden Driehoek waar je, je helemaal arm kan shoppen. Rodeo Drive is één van de duurste straten in dit district. Mensen vergapen zich hier aan de designeroutfits die de etalages sieren. Is een jurk van 4000 dollar niet aan jou besteed, dan is window-shoppen, ofwel, langs de etalages struinen, een prima alternatief. Hier merk je niks van armoede.

Of je kan heerlijk mensen kijken. Sterren komen er regelmatig een nieuwe outfit of tas uitzoeken. De paparazzi hebben hier een vaste standplaats. Daarnaast is de peperdure straat een visitekaartje voor de plastische chirurgie industrie in L.A. Spot hier maar eens iemand zónder facelift.

Reizen Beverly Hills

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors