Golden Gate Bridge
Like ons op Facebook

Reviews Golden Gate Bridge

8,8
8,8 Algemene ervaring
8,3 Interessant
9,7 Prijs-kwaliteit
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 4

Bekijk de Golden Gate Bridge vanaf Battery Spencer (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Merano Sanwikrama op 13 november 2017

Een bezoek aan de Golden Gate Bridge kan natuurlijk niet missen als je San Francisco bezoekt! Tip: bezoek hem zowel 's middags als 's avonds! Ga er over heen met de fiets of met de auto. Bekijk hem van verschillende plekken, waarvan de meest iconische: Battery Spencer.

Ultieme tip: Bekijk de Golden Gate Bridge vanaf Battery Spencer. De meest iconische foto's van de brug zijn vanaf dit punt gemaakt.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Golden Gate Bridge (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Simone Robben op 12 november 2017

Fietsen gehuurd en naar de overkant gefietst, daarna met de ferry terug. Super leuke ervaring. Gelukkig hadden we goed weer tijdens het fietsen, want nog geen half uur later lag de brug in een dikke wolk mist.

Pluspunten Golden Gate Bridge

  • bijzonder

Minpunten Golden Gate Bridge

  • koud
  • tegenwind
Ultieme tip: Fietsen huren en terug met de ferry
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers

Camperreis door Zuid-West Amerika (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Niki Savelkouls op 14 mei 2017

Fietsen over de Golden Gate Bridge, vooral een intensieve ervaring. De brug is zo groot en hoog dat de afstand vanaf de stad aanzienlijke klein lijkt. Maar het was een behoorlijk stukje fietsen, waarbij er behoorlijk steile stukken bij zaten. Aangemoedigd door verschillende andere toeristen kwam we aan op deze zoveel gefotografeerde brug. Ik waande me even weer in de Full House serie toen we over de brug fietste. Zeker de moeite waard om te doen.

9,0
9 Algemene ervaring
9 Interessant
9 Prijs-kwaliteit
Ultieme tip: Een sterke conditie.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Roadtrip West Coast (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Krystian Fernhout op 11 december 2016

Epische roadtrip met vrienden langs de West Coast van de USA. Vijf dagen in elke stad: Portland, San Fransisco, LA, Las Vegas en veel natuur. San Fran is een geweldige stad waar veel is te zien en te doen.. Verken ook vooral het goede eten dat de stad heeft te bieden.

9,3
10 Algemene ervaring
8 Interessant
10 Prijs-kwaliteit

Pluspunten Golden Gate Bridge

  • airbnb
Ultieme tip: Steek de brug over en bekijk het vanaf verschillende uitzichtpunten. Mooi met de stad op de achtergrond.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Koud, maar was het zeker waard (bezocht in juli 2014)

Review geschreven door Ate Spiekhout op 23 augustus 2016

Tijdens de zomer periode waren wij in San Fransisco. Daar hebben wij toen fietsen gehuurd en een fietstocht gemaakt. Uiteraard gingen wij toen naar de Golden Gate Bridge, wat er spectaculair uitzag. Het was op dat moment best wel koud voor de tijd van het jaar en het waaide hard. Maar het was wel leuk om over de brug heen te fietsen. Als je ook even stopt en geniet van het uitzicht is het super mooi om San Francisco zo te zien liggen. Qua highgliht is dit sowieso de highlight van San Fransisco naar mijn mening en ik kan het je zeker aanraden om hier heen te gaan.

8,0
8 Algemene ervaring
8 Interessant
nvt Prijs-kwaliteit

Pluspunten Golden Gate Bridge

  • uitzicht
  • spectaculair

Minpunten Golden Gate Bridge

  • waait hard
Ultieme tip: Ga er overheen fietsen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors