Antelope Canyon
Like ons op Facebook

Reviews Antelope Canyon

8,8
9,2 Algemene ervaring
9,8 Mooi
7,9 Bereikbaarheid
7,8 Wildlife
  • Aantal reviews: 25
  • Aantal waarderingen: 14

Antelope canyon (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Annerieke van Vondel op 09 mei 2017

Om hier naar toe te kunnen moet je boeken bij een organisatie! Je betaalt daadwerkelijk voor wat je krijgt! Een ongelofelijk mooi stukje van deze wereld te zien! Met een goede uitleg kon onze dag niet stuk! De gids was heel behulpzaam ook met het maken van foto's! In 1 woord een aanrader voor iedereen!

8,5
10 Algemene ervaring
10 Mooi
7 Bereikbaarheid
7 Wildlife

Pluspunten Antelope Canyon

  • betaalbaar
Ultieme tip: Plan het bezoek aan de antelope halverwege de dag voor de mooiste licht invallen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Tour door lower Antelope canyon (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Marit de Lau op 09 mei 2017

Het is een hele goede uitgebreide tour, met een leuke native gids. Echt heel gaaf om de natuur zo te zien! Je wordt begeleid door een native inwoner die je heel veel verteld over het ontstaan van de vormen, en die je helpt om de perfecte foto te maken

Pluspunten Antelope Canyon

  • leuke gidsen
  • niet te grote groepen
  • aardige mensen
  • ze nemen de tijd voor een tour

Minpunten Antelope Canyon

  • als je niet vooraf boekt is er een kans dat je twee uur of langer moet wachten
Ultieme tip: Ik zou vooraf aan je bezoek een tour boeken zodat je lang wachten kan vermijden. En een mooie heldere dag is het beste.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Druk, maar zeker de moeite waard! (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Elisah Kakisina op 08 mei 2017

Antelope Canyon bestaat uit de Upper en Lower Antelope Canyon. Bij beide canyons ben je samen met tientallen anderen. Absoluut geen rustige plek om te bezoeken, maar absoluut de moeite waard! In de Lower Antelope Canyon heb je meer tijd om foto's te maken en is het iets 'rustiger' qua mensen. Je staat versteld van de prachtige vormen in de rotsen en ziet overal gezichten in. Onze gids liet ons zelfs een rots zien die op Trump leek! In de Upper Antelope Canyon krijg je van te voren duidelijk te horen dat je niet te lang kunt stil staan om foto's te maken. Het is hier drukker en smaller waardoor je constant moet doorlopen anders krijg je een enorme file van mensen midden in de canyon. Het klinkt allemaal ontzettend toeristisch, en dat is het ook, maar het is het allemaal waard. Upper Antelope Canyon is zo waanzinnig prachtig. Ook hier zijn de vormen in de rotsen adembenemend en doordat hier de zonnestralen af en toe diep in de canyon stralen, krijg je de mooiste kleureffecten ooit. Een ontzettend fotogenieke plek die ik zeker niet had willen missen.

Pluspunten Antelope Canyon

  • aardig locals
  • prachtige natuur

Minpunten Antelope Canyon

  • toeristich
  • prijzig
Ultieme tip: Bezoek de Lower en met name de Upper Antelope Canyon aan het begin van de middag wanneer de zon het hoogst staat. Op dat moment heb je de beste lichtinval.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Upper antelope canyon (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Frank En Daantje Van Der Wielen Schouten op 07 mei 2017

Een bezoek aan de Lower Antelope Canyon is iets wat je gedaan moet hebben in je leven om te geloven wat je ziet. Het lijkt op foto's zo onecht, maar het is zo ontzettend mooi. De lichtinval in de canyons zorgen voor onvergetelijke momenten en foto's, de rust is er heerlijk.

Pluspunten Antelope Canyon

  • niet duur
  • supermooi

Minpunten Antelope Canyon

  • geen
Ultieme tip: Goede wandelschoenen en een goede camera.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtig mooi alletwee moet je gezien hebben de lower en de Upper Antelope Canyon (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Marja Jansen op 15 januari 2017

Dit si een hele mooie plek om foto's te maken. Alle twee moet je gaan zien, de Upper en de Lower Antelope Canyon. Je kunt vooraf reserveren bij Ken's Tour voor de Lower A Camyon.
De Upper is niet vooraf te reserveren maar ook de moeite waard. Stevige schoenen aandoen en genieten maar.

Ultieme tip: Als je voldoende tijd hebt, alletwee gaan zien!
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers

Reizen Antelope Canyon

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors