Antelope Canyon

Reviews Antelope Canyon

8,8
9,3 Algemene ervaring
9,8 Mooi
7,4 Bereikbaarheid
8,3 Wildlife
  • Aantal reviews: 14
  • Aantal waarderingen: 8

Antelope canyon (bezocht in juli 2014)

Review geschreven door Yentl Gielen op 19 november 2017

Wij reisden met de camper door Amerika. We wilden graag naar de Antelope Canyon en we hebben dus een tour genomen door de Antelope Canyon. De tour hebben we geboekt langs een weg daar vlak bij. We hadden een hele leuke begeleider die ons naar de Antelope Canyon heeft gereden en ook weer terug. We gingen daar ongeveer om 4 uur naartoe en we waren de laatste toen we weggingen. Onze begeleider had heel veel verstand van alles en wist alles goed uit te leggen! Kortom, het was een geslaagde dag!!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Mooi
8 Bereikbaarheid
10 Wildlife

Pluspunten Antelope Canyon

  • aardige mensen
  • lekker eten
  • mooi uitzicht

Minpunten Antelope Canyon

  • lange afstanden
Ultieme tip: Er zit daar in de buurt een heel lekker restaurant met hele grote smokers!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Antelope Canyon (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Denise Loerakker op 12 november 2017

Antelope canyon bestaat uit 2 canyons, namelijk de Lower Antelope Canyon en de Upper Antelope Canyon. Het zijn smalle kloven die door water of modder zijn uitgesleten. Je ziet ook op de foto de cirkelachtige lijnen goed lopen. De meest populaire canyon is de Upper Antelope Canyon, hier zijn de wanden van de kloven het hoogste en heb je meeste licht inval. In het plaatsje Page kan je een tour vastleggen, als je in het drukkere reisseizoen er bent (juli-sept) is het handig om vooraf je tickets te reserveren! Wij hebben de Upper Antelope Canyon gedaan en vonden het erg indrukwekkend!

8,7
9 Algemene ervaring
9 Mooi
8 Bereikbaarheid
nvt Wildlife

Pluspunten Antelope Canyon

  • enthousiaste gids
  • mooie lichtinvallen

Minpunten Antelope Canyon

  • druk bezocht
  • je moet met een tour
  • weinig tijd om rustig een foto te maken
Ultieme tip: Boek een tour voor de Upper Antelope Canyon, waarbij je tussen 11 uur en 1 uur op pad gaat, dan heb je kans op meeste lichtinval en dus mooie foto's!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Natuurliefhebbers

Zeker de moeite waard. Geniet van moeder natuur. (bezocht in september 2011)

Review geschreven door Marieke Ruijs op 10 november 2017

Het is zeker de moeite waard. Het is niet voor te stellen dat je door hoge zandmuren loopt. De lichtinval is op iedere muur anders en waardoor de muren kleurrijk worden. De mensen vertellen vol enthousiasme over de geschiedenis.

Ultieme tip: Ga met een begeleider door de canyon. Zij vertellen de geschiedenis van de canyon.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Betoverend mooi, Antelope Canyon (bezocht in augustus 2012)

Review geschreven door Eva de Kort op 06 november 2017

Wat een prachtige wereld, Antelope Canyon. Werkelijk een betoverende omgeving. Begeleid door een native American, daal je af in de Canyon en laat je je vertellen over de totstandkoming van de Canyon en hun leven en onderhoud van de Canyon. Daarnaast heeft de tourguide enorm veel kennis van digitale camera's, dus kan helpen met de perfecte camera instellingen voor prachtige foto's. Door de dag heen is de lichtinval steeds anders. Houd hier rekening mee en zoek van tevoren uit wat de meest gunstige tijdstippen zijn.

9,3
10 Algemene ervaring
10 Mooi
8 Bereikbaarheid
nvt Wildlife

Pluspunten Antelope Canyon

  • rondleiding door native Americans
  • veel minder toeristisch dan nationale parken
  • prachtig lichtspel
  • voelt avontuurlijk

Minpunten Antelope Canyon

  • weergevoelig
  • kan benauwend zijn bij claustrofobie
Ultieme tip: Zorg dat je op tijd reserveert. Anders dan de diverse nationale parken, is dit beheerd door de native Americans. Er zijn maar beperkte plekken beschikbaar, door de nauwe gangen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Sprookjesachtig (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Rob van der Wal op 04 juni 2017

Schitterend, maar erg druk. Vooraf boeken is een must. Makkelijke wandeling over een zandige bedding. Rugzakken worden niet toegelaten, vanwege de soms nauwe doorgangen, waarbij mensen zowel heen als terug komen gelopen. Je kan er niet op eigen gelegenheid in, maar moet altijd boeken via een van de organisaties, maar als je eenmaal binnen bent zijn de lijnen, de vormen en de lichtstralen spectaculair mooi. Speciaal voor fotografen: Boek de fotografie toer! Toeristen worden door de gids tegen gehouden en zand en stof wordt in de zonnestralen gegooid voor de meest schitterende foto's. Voor iedereen geldt: de mooiste zonnestralen zijn rond het middaguur.

Pluspunten Antelope Canyon

  • Schit-ter-end!

Minpunten Antelope Canyon

  • Heel druk
Ultieme tip: Fotografie tour van Antelope Canyon Tours Inc.! Sowieso hele goede ervaring met dit bedrijf. Kleine groepen en gidsen doen moeite om je mooie plaatjes te laten schieten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Antelope canyon (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Marlies van Gelderen op 01 juni 2017

Alleen te bezoeken met een navajo Indiana als gids. Dat maakt het prijzig maar in tegenstelling tot andere navajo bestemmingen is deze extreem de moeite waard. Onze gids was zeer behulpzaam en vertelde over zijn cultuur en vormen in de rotsen

8,7
9 Algemene ervaring
10 Mooi
7 Bereikbaarheid
nvt Wildlife
Ultieme tip: Upper en lower beide geweldig mooi
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bijzonder maar toeristisch (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Marloes Goethals op 31 mei 2017

De Lower Canyon bezochten we in mei om 10.00 uur op een bewolkte, droge dag. Dit waren prima weercondities, ook al lees je dat zonnestralen de canyon het mooist maken. Het levert prachtige foto's op als aandenken. Minpunt is dat je bijna letterlijk door de canyon wordt geduwd door de gids. Inkomsten en aantallen tellen...

8,7
9 Algemene ervaring
10 Mooi
7 Bereikbaarheid
nvt Wildlife

Pluspunten Antelope Canyon

  • mooi
  • bijzonder
Ultieme tip: De ochtendtour beviel goed, rond de middag werd het erg druk.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Upper Antelope Canyon - Amazing (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Pien van Doorn op 15 mei 2017

De Upper Canyon is prachtig. Het is een geweldig natuurfenomeen en een absolute must-see. Met de zeer kundige navajogidsen is de rondleiding (ondanks dat het echt een commerciële aangelegenheid is) een zeer bijzondere ervaring. De kleuren zijn prachtig en de inval van het zonlicht is onbeschrijfelijk bijzonder.

8,0
8 Algemene ervaring
10 Mooi
6 Bereikbaarheid
8 Wildlife

Pluspunten Antelope Canyon

  • prachtig
  • interessant

Minpunten Antelope Canyon

  • duur
  • druk
Ultieme tip: De Upper Canyon is het mooiste op een zonnige onbewolkte dag wanneer de zon recht boven de canyon staat zodat de zonnestralen in de canyon vallen (let op jaargetijde).
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Adembenemend (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Nadia Angenent op 10 mei 2017

Mus- see in het westen van de Verenigde Staten. Het is een heel bijzonder stukje canyon van maar 140 meter lang waar elke meter die je verplaatst of elk stukje dat je je hoofd draait anders is. Iets om niet te missen en wat zeker op je bucketlist hoort!

9,3
10 Algemene ervaring
10 Mooi
8 Bereikbaarheid
nvt Wildlife
Ultieme tip: Rond tien uur in de ochtend is de lichtinval het mooist.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Antelope canyon (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Annerieke van Vondel op 09 mei 2017

Om hier naar toe te kunnen moet je boeken bij een organisatie! Je betaalt daadwerkelijk voor wat je krijgt! Een ongelofelijk mooi stukje van deze wereld te zien! Met een goede uitleg kon onze dag niet stuk! De gids was heel behulpzaam ook met het maken van foto's! In 1 woord een aanrader voor iedereen!

8,5
10 Algemene ervaring
10 Mooi
7 Bereikbaarheid
7 Wildlife

Pluspunten Antelope Canyon

  • betaalbaar
Ultieme tip: Plan het bezoek aan de antelope halverwege de dag voor de mooiste licht invallen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Tour door lower Antelope canyon (bezocht in juli 2016)

Review geschreven door Marit de Lau op 09 mei 2017

Het is een hele goede uitgebreide tour, met een leuke native gids. Echt heel gaaf om de natuur zo te zien! Je wordt begeleid door een native inwoner die je heel veel verteld over het ontstaan van de vormen, en die je helpt om de perfecte foto te maken

Pluspunten Antelope Canyon

  • leuke gidsen
  • niet te grote groepen
  • aardige mensen
  • ze nemen de tijd voor een tour

Minpunten Antelope Canyon

  • als je niet vooraf boekt is er een kans dat je twee uur of langer moet wachten
Ultieme tip: Ik zou vooraf aan je bezoek een tour boeken zodat je lang wachten kan vermijden. En een mooie heldere dag is het beste.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Druk, maar zeker de moeite waard! (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Elisah Kakisina op 08 mei 2017

Antelope Canyon bestaat uit de Upper en Lower Antelope Canyon. Bij beide canyons ben je samen met tientallen anderen. Absoluut geen rustige plek om te bezoeken, maar absoluut de moeite waard! In de Lower Antelope Canyon heb je meer tijd om foto's te maken en is het iets 'rustiger' qua mensen. Je staat versteld van de prachtige vormen in de rotsen en ziet overal gezichten in. Onze gids liet ons zelfs een rots zien die op Trump leek! In de Upper Antelope Canyon krijg je van te voren duidelijk te horen dat je niet te lang kunt stil staan om foto's te maken. Het is hier drukker en smaller waardoor je constant moet doorlopen anders krijg je een enorme file van mensen midden in de canyon. Het klinkt allemaal ontzettend toeristisch, en dat is het ook, maar het is het allemaal waard. Upper Antelope Canyon is zo waanzinnig prachtig. Ook hier zijn de vormen in de rotsen adembenemend en doordat hier de zonnestralen af en toe diep in de canyon stralen, krijg je de mooiste kleureffecten ooit. Een ontzettend fotogenieke plek die ik zeker niet had willen missen.

Pluspunten Antelope Canyon

  • aardig locals
  • prachtige natuur

Minpunten Antelope Canyon

  • toeristich
  • prijzig
Ultieme tip: Bezoek de Lower en met name de Upper Antelope Canyon aan het begin van de middag wanneer de zon het hoogst staat. Op dat moment heb je de beste lichtinval.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Upper antelope canyon (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Frank En Daantje Van Der Wielen Schouten op 07 mei 2017

Een bezoek aan de Lower Antelope Canyon is iets wat je gedaan moet hebben in je leven om te geloven wat je ziet. Het lijkt op foto's zo onecht, maar het is zo ontzettend mooi. De lichtinval in de canyons zorgen voor onvergetelijke momenten en foto's, de rust is er heerlijk.

Pluspunten Antelope Canyon

  • niet duur
  • supermooi

Minpunten Antelope Canyon

  • geen
Ultieme tip: Goede wandelschoenen en een goede camera.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Prachtig mooi alletwee moet je gezien hebben de lower en de Upper Antelope Canyon (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Marja Jansen op 15 januari 2017

Dit si een hele mooie plek om foto's te maken. Alle twee moet je gaan zien, de Upper en de Lower Antelope Canyon. Je kunt vooraf reserveren bij Ken's Tour voor de Lower A Camyon.
De Upper is niet vooraf te reserveren maar ook de moeite waard. Stevige schoenen aandoen en genieten maar.

Ultieme tip: Als je voldoende tijd hebt, alletwee gaan zien!
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors