Amerika.nl Jouw vakantie naar Amerika begint hier!

Reviews Sedona

9,6
10,0 Algemene ervaring
10,0 Beziens­waardigheden
10,0 Locals
9,0 Restaurants
9,0 Veiligheid
- Stranden
 • Aantal reviews: 3
 • Aantal waarderingen: 2

Pink Jeep Tours en Cathedral Rock (bezocht in oktober 2019)

Review geschreven door Michelle Noort op 19 november 2019

Samen met mijn vriend heb ik in Sedona een jeep tour gedaan met Pink Jeep Tours. Het was een ruige, spectaculaire tour. We gingen langs steile hellingen omhoog en omlaag en genoten van de mooiste uitzichten. Een tour voor jong en oud die ik iedereen kan aanraden. Je hoeft zelf (gelukkig) niet te rijden, maar je wordt door een gezellige gids rondgereden. Je stopt op verschillende plekken in de bergen om foto’s te maken en te genieten van het uitzicht. In een woord: geweldig!

Ultieme tip: Een tour met Pink Jeep tours en het beklimmen van Cathedral Rock. Mocht je van de zonsondergang bovenop de Cathedral Rock willen zien, neem dan voor de terugweg een zaklamp mee!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Sedona, meer dan een pittoreske plaatsje! (bezocht in juli 2017)

Review geschreven door Theo Voorbij op 06 november 2017

Begin jaren negentig waren wij al eens in Sedona en in de jaren daarna hebben wij dit gebied vaker aangedaan. Vooral de natuur om het steeds meer uitdijende plaatsje is fantastisch. Soms voor een dag (heel vroeg) vanuit Flagstaff waarbij wij, net voor je het plaatsje inrijdt, ontbeten in een rustgevend tuintje achter een klein restaurantje voordat wij de natuur in gingen. Alleen al die rit is de moeite meer dan waard. Dit jaar (juli 2017) van een redelijke (het blijft Sedona!) aanbieding gebruikgemaakt en drie dagen genoten. Vooral vroeg en later op de dag verdwijnt een deel van de drukte. Het uitgestrekte gebied biedt natuurliefhebbers en fotografen fantastische taferelen met de door het wisselende licht steeds weer andere schakeringen rood en oranje. Je kunt met één van de vele aanbieders mee in een jeep adventure of helikoptervlucht. Staat je auto iets hoger op de banden kun je ook een dirtroad proberen. Let wel op de weersvoorspelling, er kunnen in de zomermaanden pittige donderbuien in korte tijd ontstaan. Laat je niet verleiden door korting op jeep en helikopter ritjes door de vele timesharing bedrijven. Je moet dan namelijk je kostbare tijd steken in het bezichtigen van hun producten.

Pluspunten Sedona

 • Prachtige natuur
 • gezellig
 • mooie omgeving
 • hiking trails
 • Jeep tours

Minpunten Sedona

 • prijzen voor eten en drinken zijn aardig opgelopen
 • dure hotels
Ultieme tip: Slide Rock State Park (kan erg druk zijn), wachten op de zonsondergang bij Cathedral Rock en diverse trails.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Mijn home away from home (bezocht in juni 2014)

Review geschreven door Bianca Van Der Wiel op 03 juli 2016

De derde keer in Sedona was in 2014 en dit jaar bleven we 4 volle dagen hier om mijn favoriete plek in Amerika echt goed te ontdekken. Helaas waren er de maand ervoor hevige bosbranden geweest en was het Slide Rock State Park afgesloten en konden we dit stukje waterpret en schitterende natuur wéér niet bezoeken. Als ultiem uitje gaan we in Sedona altijd een dagje terreinrijden - ZELF dus - en niet in zo'n roze kameel.... De rest van het natuurgebied om Sedona is ook allemaal State Park en toch mag je daar gewoon - op de paden - rondrijden en het ECHT zien. Ons motel boven op de berg, naast het vliegveld heeft fantastische kamers en een onovertroffen uitkijk-terras over Sedona heen. Een heerlijke plek om te verblijven.

9,2
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Locals
8 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten Sedona

 • Schitternde uitzichten en natuur
 • Leuk dorp
 • Winkels
 • Eettentjes

Minpunten Sedona

 • Hoofdseizoen veel toeristen
Ultieme tip: Zelf terreinrijden; Barlow Jeep Rentals is een goede en betaalbare keus om een halve dag, een hele dag of een paar dagen de schitterende omgeving van Sedona zelf te ontdekken.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers
Waardering door Machteld C Broers op 03 jul. 2016
10,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

nvt

Locals

10

Restaurants

10

Veiligheid

nvt

Stranden

Reizen Sedona

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

 • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
 • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
 • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors