Route 66
Like ons op Facebook

Reviews Route 66

9,0
8,8 Algemene ervaring
9,2 Natuur
9,2 Plaatsen
9,0 Wandelingen
8,8 Bereisbaar
  • Aantal reviews: 6
  • Aantal waarderingen: 5

Get Your Kicks on ROUTE 66 (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Hilco Arendshorst op 19 november 2018

Een tip voor iedereen, doe één keer in je leven de Route 66.
Je komt langs de mooiste plekjes in Amerika, zorg voor goede kaarten. Een goede aanbeveling is het boek van Jerry McClanahan. EZ66
En probeer zoveel mogelijk de oude Route 66 te rijden. is werkelijk onvergetelijk. En neem er de tijd voor "minimaal 3 weken" vier of vijf weken is nog beter.

Ultieme tip: Gewoon genieten van het alle uitzichten en van de Amerikanen.
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

Route 66 (bezocht in april 2018)

Review geschreven door Esther Den Hartog op 11 november 2018

Van Chicago naar LA via de Route 66.
Wat een ervaring!
Van grotere steden naar kleinere plaatsjes en gehuchten.
Van de geschiedenis van Lincoln naar diners en verlaten tankstations.
Van goede snelwegen, naar dirt roads en alles daar tussen.

8,5
9 Algemene ervaring
7 Natuur
9 Plaatsen
nvt Wandelingen
9 Bereisbaar
Ultieme tip: Lincoln Home en Lincoln Museum in Springfield Illinois.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

America Westcoast (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Tessa Sleper op 07 december 2017

Zeker een aanrader om deze kant van Amerika te bekijken, naast de drukke steden vind je ook prachtige natuurgebieden. Vergeet dan uiteraard niet een stukje route 66 mee te pakken. Van het drukke Las Vegas beland je ineens in niemandsland, waar je genoeg tijd hebt om rustig een paar foto's te schieten.

10,0
10 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Plaatsen
10 Wandelingen
10 Bereisbaar

Pluspunten Route 66

  • omgeving
  • natuur
  • diversiteit
  • bezienswaardigheden

Minpunten Route 66

  • soms slechte wegen
Ultieme tip: Stop zo veel mogelijk en plan vooruit.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Texas road trip (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door Aleid Verhaart op 08 november 2017

Texas, lone star state, is de perfecte plek voor een roadtrip. De wegen zijn lang en leeg, het landschap is adembenemend, de mensen onderweg zijn vriendelijk. Texas is ingesteld op autoverkeer, overal kun je eten en benzine langs de weg krijgen, ook op de langere afstanden. Het rijden op deze wegen is erg relaxed!

Ultieme tip: Take your time ;-)
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Bijzonder (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Saskia Lieman op 07 november 2017

We hebben een stuk van route 66 gereden. Deze route kwam door allemaal mooie omgevingen. Van Bergen en rotsen naar verschillende grote steden. We hebben meerdere keren in een restaurantje naast de weg gegeten, typisch Amerikaan en een echte aanrader.

9,0
8 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Plaatsen
8 Wandelingen
nvt Bereisbaar
Ultieme tip: Restaurantjes pakken om echt Amerika te leren kennen de locals etc.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Mooie route van Oost- naar West-Amerika (bezocht in augustus 2010)

Review geschreven door Ido Otten op 31 mei 2017

De hele route is de bezichtiging waard, vooral onder leiding van Route 66 specialist Dries Bessel van de organisatie www.usbikers.nl. Het ontstaan van de route wordt getoond. Vele oude ruïnes worden bekeken met hun geschiedenis en grote delen van de route hebben veel natuurschoon.

8,5
8 Algemene ervaring
10 Natuur
8 Plaatsen
nvt Wandelingen
8 Bereisbaar

Pluspunten Route 66

  • Voor motorrijder compleet verzorgde reis
Ultieme tip: Alle uitleg rondom de route. Caddilacfarm, Prikkeldraadmuseum, Route 66 museum en uiteindelijk het eindpunt de pier van Santa Monica (LA)
Aangeraden voor: Vriendengroep, Avonturiers, Cultuurliefhebbers
Waardering door Wendy de Jong op 03 jul. 2016
8,8

9

Algemene ervaring

9

Natuur

9

Plaatsen

nvt

Wandelingen

8

Bereisbaar
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors