Ontdek New York!

Reviews New York

8,2
8,7 Algemene ervaring
8,8 Beziens­waardigheden
7,9 Locals
7,7 Restaurants
7,9 Veiligheid
6,9 Stranden
  • Aantal reviews: 130
  • Aantal waarderingen: 79

There is something in the New York air that makes sleep useless (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Jessica Jonker op 13 november 2017

Wat is New York een gave bestemming! Bezienswaardigheden overal waar je kijkt.
Brooklyn was voor mij toch wel een hoogtepunt. Gezellige restaurantjes (Friend of a Farmer) en een prachtig uitzicht over de skyline van New York!
Ook een wedstrijd van de New York Rangers (ijshockey) was een geweldige ervaring. Één van de mooiste reizen in mijn leven!

9,2
10 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
7 Locals
10 Restaurants
10 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • prachtige uitzichtpunten
  • heerlijk eten

Minpunten New York

  • best duur
Ultieme tip: Friend of a Farmer in Brooklyn was het gezelligste restaurantje waar we gegeten hebben. Echt onvergetelijk! Perfect voor een 'sunday brunch'.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

5 dagen, 100 km, 1 paar sneakers, New York te voet (bezocht in maart 2017)

Review geschreven door kim poldervaart op 13 november 2017

New York, the city that never sleeps en dat is waar. We wilden de stad zien, ervaren en naast natuurlijk de toeristen hotspots als Central Park, 42nd street, Vrijheidsbeeld, Brooklyn, Broadway en Ground Zero ook gewoon ervaren hoe New York is op de minder toeristische plekken. Dus we hadden een paar van die lekker Amerikaanse hardloopschoenen aan en liepen zo'n 20 kilometer per dag. Van Financial district te voet langs het water naar 30th street. Een route die je voert langs kantoren, woontorens, doggy daycares (jep je wilt een hond maar moet werken dus dit is de oplossing) en heel veel mooie kleine stadsparkjes en leuke terrassen. Zin om te sporten? Langs die zelfde route zijn hardlooppaden, fietspaden en tenniscourts aangelegd die je vrij kunt gebruiken.

Van Central Park naar 42nd street te voet is prima te doen maar op de hoofdwegen wel erg druk en toeristisch dus namen we een paralelstraat. Gewoon een smal straatje met aan weerszijden woningen en kleine bedrijfjes tot we plotseling de hoek om gingen en over de set van The Blacklist liepen. Geen afzetlinten, geen bodyguards maar ineens stonden we tussen de camera's tafel met snacks en liepen acteurs en visagisten op en neer. Een beetje overdonderd maakte ik gauw een foto en aan het einde van de straat realiseerden we ons pas dat we dwars door een filmset liepen. Heel leuk om eens mee te maken. In New York moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden!

Zere voeten? Jep dat zeker maar het is zoveel leuker om te voet New York te doorkruisen ipv alleen per metro, touringcar of taxi. Je ziet meer en komt op plekken waar de gemiddelde toerist niet komt.

7,0
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
6 Locals
6 Restaurants
7 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • New Jersey is een goed en betaalbaar alternatief om te verblijven
  • Betaalbare ferry tussen NJ en NY
  • Je kunt je geen seconde vervelen.

Minpunten New York

  • Lange wachtrijen op JFK voor de security. Anderhalf uur is heel normaal daarna nog de douane check en koffer halen. Van landen tot buiten de aankomsthal zit 3 uur
  • Het klimaat wisselde heel snel. Van 21 graden en zon naar de volgende dag 13 graden en regen.
Ultieme tip: Verblijf in Hoboken New Jersey, rustiger dan Manhattan. Neem Path trein naar Manhattan. Of wandel over de boulevard en pak de ferry naar Manhattan en geniet van het uitzicht.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

New York - City of Dreams (bezocht in september 2011)

Review geschreven door Ferry Passchier op 13 november 2017

Een erg grote stad met veel verschillende wijken, veel verschillende mensen, indrukwekkende gebouwen en op elke hoek is er wel iets te eten. Het overnachten in de stad kan prijzig zijn, maar als je op een budget bent en iets minder moeite hebt met kakkerlakken, dan is er ook plek haha

7,0
8 Algemene ervaring
7 Beziens­waardigheden
7 Locals
6 Restaurants
7 Veiligheid
7 Stranden

Pluspunten New York

  • uitgaansleven
  • architectuur
  • kunst

Minpunten New York

  • druk
  • altijd open
Ultieme tip: Meatpacking District
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Madison Square Garden, de sporttempel van de wereld! (bezocht in november 2016)

Review geschreven door Jurgen Blakenburg op 12 november 2017

In 2016 met mijn beste vriend naar “The Big Apple” geweest. Wat een fantastische stad met vele gezichten. De hectiek op Times Square, de rust in Central Park, een heerlijke sportcultuur, wandelen op de Highline, fietsen in het mooie Brooklyn met Tony Mantione van BrooklynBikeTours en heerlijk eten. Je kunt hier dagenlang genieten. Opvallend was ook dat de mensen erg vriendelijk en behulpzaam waren. We hebben 6 dagen genoten van de city that never sleeps. Op zoek naar een mooi hotel? Wij verbleven in The NewYorker. Een hotel met een fantastische ligging op een centrale plaats in Manhattan en een rijke geschiedenis. Neem een kamer op een van de hogere verdiepingen voor een heerlijk uitzicht op The Empire State Building, MSG en/of Chrysler building. Een echte aanrader. Hoogtepunt van de trip waren 2 bezoeken aan Madison Square Garden. Op zondag een wedstrijd van de New York Knicks en een dag later in dezelfde sporttempel bij een concert van Billie Joel. Echt genieten.
Ben je eenmaal in NewYork geweest dan wil je weer terug!

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Locals
9 Restaurants
9 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • de unieke ervaring

Minpunten New York

  • Een dure stad
Ultieme tip: Bezoek een basketbalwedstrijd van the Knicks
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Precies zoals in de films (bezocht in januari 2016)

Review geschreven door Nikita van Grieken op 12 november 2017

Gele taxi’s, duizenden lichtjes op Times square, eekhoorns in Central Park, met een Starbucks in je hand de metro in stappen, gekarameliseerde pinda’s kopen op het hoekje van de straat en etalageshoppen op de 5th av. New York is alles wat je verwacht en nog zoveel meer. Deze plaats stond al zo lang op mijn bucketlist maar ik moet eerlijk bekennen dat ik hem er nog steeds niet afgestreept heb. Ik heb nog zoveel te zien en te doen... Ik wil weer terug! Toen ik er in Januari was, lag er overal sneeuw. Een echte aanrader was toen een wandeling maken door Central Park wat was veranderd in een soort Narnia-achtig landschap. Lekker lunchen bij The Boathouse en eekhoorntjes spotten in het sneeuw. Als je wilt is er gelegenheid om te gaan schaatsen op dé schaatsbaan uit alle oh zo leuke, lieve cliché romkom’s. Als je helemaal klaar bent met de kou geef ik als tip om naar het MoMA museum te gaan aangezien dit er vlakbij is en ik dit museum simpelweg fantastisch vond. Ook als je geen kunstliefhebber is, is dit zeker de moeite waard! Werken van Monet, Dali, Picasso, Warhol en nog zoveel meer bekende kunstenaars zijn hier te zien en ik was ook wel weer trots op ons kleine kikkerlandje dat van Gogh met de sterrennacht (mijn favoriet) een van de populairste schilderijen was. Al met al kan ik me niet voorstellen dat iemand zich kan vervelen in New York en als deze plaats nog niet op je bucketlist stond, zou ik hem zeker toevoegen!

8,0
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
7 Locals
6 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • bezienswaardigheden

Minpunten New York

  • Duur
Ultieme tip: John’s Pizzeria. Als je op zoek naar een gezellige plaats met goeie pizza vlakbij Times Square moet je hier zijn. Je kan de pizza’s per helft beleggen dus meerdere smaken proberen!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

New York (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Kelsie Lentjes op 12 november 2017

Geweldige stad en lieve mensen. Top of the Rocks geeft het beste uitzicht en Time Square de beste sfeer! Central Park is heerlijk om even bij te komen van de drukke stad. Wel is het erg lastig om een betaalbare slaapplek te vinden.

8,0
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Locals
6 Restaurants
7 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • veel te doen
  • aardige locals

Minpunten New York

  • duur
  • druk
Ultieme tip: Bestel tickets vooraf
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

New york (bezocht in februari 2015)

Review geschreven door Emmily Berends op 12 november 2017

Alle grote attracties moet je eigenlijk wel gezien hebben als je in New York bent. Neem de hop in hop off. Ze hebben meestal leuke deals om zo veel mogelijk New York te zien in je vakantie. Aan een dag of 8 heb je zeker genoeg om alles te zien.

8,8
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Locals
8 Restaurants
9 Veiligheid
nvt Stranden

Minpunten New York

  • veel toeristen
  • tax komt nog boven op het afreken bedrag
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Zomaar een stedentripje (bezocht in maart 2016)

Review geschreven door Stephanie Van de Lisdonk op 12 november 2017

In maart 2016 8 dagen New York bezocht met een vriendin.. beide geen liefhebbers van theater/musea dus al met al was 8 dagen voor ons te lang.. diverse hoge gebouwen bezocht, een dagje lekker in het zonnetje in het park en flink wat shoppen is het geworden.. mooie stad, erg levendig en 24/7 geluid te horen.. wanneer je een stukje New York uit gaat kom je in een heel andere wereld, huisjes met tuintjes enzo..

6,0
7 Algemene ervaring
7 Beziens­waardigheden
5 Locals
6 Restaurants
5 Veiligheid
nvt Stranden

Minpunten New York

  • veel herrie
  • het verkeer is een drama
Ultieme tip: Rockefeller tower, minder bekend maar vanwege het open dakterras een veel mooier uitzicht dan de andere gebouwen
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Fietsen door NYC (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Melinda Van zanten op 11 november 2017

New York is een stad als geen andere, het heeft een geweldige eigen sfeer of je nu fietst over de Brooklyn Bridge of gaat wandelen door Central park. Geniet van het uitzicht geniet boven op the Empire State building of het indrukwekkende museum bezoekt van 911 en het memorial het is gewoon allemaal even uniek!

9,2
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
9 Locals
9 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • uniek
  • sfeervol
Ultieme tip: Pak een dag of een dagdeel een fiets! Fiets over de Brooklyn Bridge of door Central park, je ziet een hoop zo! Wandel over de high line, gratis en toch uniek
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

New York - bliksembezoek (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Laura Madelon de Vries op 11 november 2017

De drukte van Times Square tegenover de relatieve rust in Central Park 's ochtends hardlopend. De American Museum of Natural History. Geweldig nazomer weer in Oktober en een reünie met familie. Tavern on the Green voor een cocktail. Wandelen door Central Park, om het Jacky Onassis Reservoir. Wicked op Broadway. Brooklyn bridge. De Staten Island Ferry, langs het Vrijheidsbeeld. Charging bull& fearless girl. Een geweldige en verrassend betaalbare beergarten in battery park. 9/11 memorial, indrukwekkend vormgegeven met water dat in de oneindige diepte verdwijnt. Al met al een heerlijk weekendje weg.

7,4
8 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
6 Locals
7 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • lekker eten; goed openbaar vervoer

Minpunten New York

  • veel toeristen
  • duur
Ultieme tip: American Museum of Natural History - prachtige vormgeving van opzette dieren. Van een kudde Afrikaanse olifanten tot vechtende elanden. AMAZING.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

New York de stad van dromen (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Femke Verwey op 09 november 2017

Iedereen moet wel is in New York geweest zijn. De stad die nooit slaapt, iets wat echt waar is. De stad laat je je ogen uit kijken en Nederland is veel te klein hierna!
De one world trade centre is nu in plaats van de twin towers. Als je New York goed wilt zien ga hier op!

8,6
10 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
7 Locals
10 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • cultuur
  • empire state building
  • one world trade centre

Minpunten New York

  • er zijn geen minpunten aan New York!
Ultieme tip: Ga er heen met een klein plan. Wat wil je zien, wat niet. Kan je al dingen thuis boeken? Het is geen luier vakantie, neem goede schoenen mee!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

New york new york (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Britt Kors op 08 november 2017

New york is een geweldig grote stad waar veel te doen is! Zo vonden wij madam tussauds leuk en de highline!! Wandelen of fietsen in central park is een must en ga is langs de zoo! Je moet in ny de onbekende wijken opzoeken, die zijn echt heel leuk om te bezoekenbb

Shoppen op 5th is leuk, maar heel duur, ga daarom shoppen op 34th street wat ook heel leuk is. Brooklyn is trouwens ook heel erg gezellig en leuk!! Wij zijn ook naar Coney Island geweest en dat was best indrukwekkend voor ons.

Natuurlijk moet je times square gezien hebben en de statue ook! Wij zijn met de GRATIS boot rond het eiland gevaren maar niet afgestapt! Was wel heel druk! Per helicopter is ook zeker aan te raden! Wat was dat geweldig!!! Net achter columbus circle zit een super lekker mexicaans tentje waar je heerlijk kan eten! Applebees vonden wij niet lekker en heel duur!

Er zijn zat leuke kleine tentjes waar je kan eten! Ook voor english breakfast, maar ontbijt van the dunkin donuts was ook heel lekker!! Zeker was new york leuk met halloween! Alles was versierd.

Pluspunten New York

  • aardige locals
  • metro is een must
  • geweldige ervaring

Minpunten New York

  • druk
  • duur
  • veel geluid
Ultieme tip: Zoek buurten op die niet zo bekend zijn!
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Best time of my life (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Britt Kors op 08 november 2017

New York was echt geweldig! Dit was mn 3de keer en ik geniet er elke keer weer van. Je moet echt de iets minder bekende buurten opzoeken, dat maakt new york erg leuk! Brooklyn is ook heel leuk en gezellig! Wij zijn ook met de metro naar Coney Island geweest en dat was ook echt heel erg leuk! Shoppen is op 5th is leuk, maar zeker heel duur. Daarom is shoppen op 34th leuker! En er zit een hele grote Victoria’s Secret. Net achter Columbus Circle zit een heel lekker Mexicaans restaurant!! Daar moet je zeker een keertje eten. Daarbij is wandelen/ fietsen door central park heel erg leuk!!

Langs de hudson lopen bij zonsondergang is ook heel gezellig en dan kan je wat drinken op pier 1. Wij vonden applebees niet zo heel erg leuk! Maar je hebt genoeg lekker restaurantjes waar je wat kan eten. Madam tussauds vonden wij wel erg leuk en het 9/11 museum ook. We zijn ook met de gratis boot rond statue gevaren. Je hoeft namelijk alleen te betalen als je op het eiland wilde!

Helicopter vluchten zijn absoluuuuuuut aan te raden, wat een geweldige ervaring was dat! En loop is een keer over the brooklyn bridge! Super gezellig maar wel druk.

Ny is top!!

Pluspunten New York

  • aardige locals
  • mooie stad
  • ultieme ervaring

Minpunten New York

  • heel druk
  • constant geluid
Ultieme tip: Mijn ultieme tip is om niet alleen de touristische plekjes op te zoeken, maar ook de buurten die minder bezocht worden. En ps Brooklyn is erg leuk!!
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

New York (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Anne van Corven op 07 november 2017

Duizelingwekkend hoog de gebouwen dat ze bijna op lijken te gaan in de lucht! Zo gaaf! En er is geen moment dat je je hoeft te vervelen! Iedere wijk heeft z'n eigen charme! Vergeet niet de Brooklyn Bridge over te steken! En besteed zeker een dagje aan een mooie wandeling door het park!

9,6
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Locals
8 Restaurants
10 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • inspirerend
  • indrukwekkend
  • veel te zien
  • je kunt er heerlijk anoniem zijn
  • metro ideaal

Minpunten New York

  • prijzig
  • op toeristische plekken kan het erg druk zijn
Ultieme tip: Meat packing district is een fijne en inspirerende upcoming wijk waar een schitterend park is aangelegd over de gehele lengte waar ooit een rail lag. Mooie wandeling verzekerd!
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

In één woord: Geweldig

Review geschreven door L van Drie - Broekmeulen op 06 november 2017

Ben je op zoek naar een stad dat je verrast, waar je kunt genieten van de rust, maar ook de drukte op kunt zoeken? Dan is New York het voor jou helemaal!
Een schitterende stad waar je kunt genieten van het uitzicht via het Empire State Building, het Rockefeller Center of het nieuwe One World Trade Center. Ook zijn er interessante musea als het MoMa. Maak de oversteek naar Ellis Island en vaar langs het indrukwekkende Vrijheidsbeeld (waar je ook in kunt!). Maak een wandeling door het rustige en mooie Central Park of zoek de drukte op bij Times Square. Alles is een beleving!

8,2
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
8 Locals
7 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • goede bereikbaarheid
  • bezienswaardigheden
  • once in a lifetime experience
  • shoppen
  • verschillende culturen

Minpunten New York

  • prijzig
  • druk
Ultieme tip: Boek een ticket om tot de kroon van het Vrijheidsbeeld te mogen klimmen. Indrukwekkend!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Geweldige citytrip! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Eline Stam op 05 november 2017

Een reis om nooit te vergeten. Ik ben samen op pad geweest met mijn zus, 8 dagen lang, maar lang niet genoeg. Er is enorm veel te zien. Je voelt je heel klein in zo'n grote stad!
De mensen zijn er heel aardig en behulpzaam, ook zijn de straten heel schoon en ziet alles er heel verzorgd uit. Wij hebben ons geen moment verveeld.
Een aanrader is om ook 's avonds op het Empire State Building te gaan (met een City Pass kan je overdag en 's avonds op dezelfde dag). Het kost wat, maar dan heb je wel de tofste stad ter wereld gezien!

Pluspunten New York

  • veilig gevoel
  • schoon
  • behulpzame mensen
  • lekker en gezond eten
  • veel te zien
  • mooie parken

Minpunten New York

  • dure wijn
  • dure taxi
  • altijd druk
Ultieme tip: Koop een City Pass! Hiermee krijg je korting op de bekendste bezienswaardigheden. En een metrokaart is heel handig om te hebben, want met de metro kom je overal heel makkelijk
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Ga, ga, ga! (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Marjolijn Van 't Erve op 05 november 2017

New York, iedereen heeft van deze stad wel iets gezien op tv. Het is zo'n onwijs gave stad om met eigen ogen gezien te hebben. Kijk je nadien een tv-programma waarin je een stukje van New York ziet, dan waan je je weer terug op vakantie. De stad is alles zoals je op tv ziet maar dan nog groter en indrukwekkender. Ik kan iedereen aanraden te gaan.

9,0
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
9 Locals
8 Restaurants
9 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • aardige locals
  • indrukwekkend

Minpunten New York

  • duur
Ultieme tip: New York Pass.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

New York (bezocht in mei 2013)

Review geschreven door Bianca Kums op 05 november 2017

Wat een gebouwen, indrukwekkend hoog.
Genoeg te zien en te beleven. Voor even wat rust ga je lekker naar Central Park.
High lane park ook zeker een aanrader.
Loop heerlijk over The Brooklyn bridge.
Ga met de lift omhoog bij Rockefeller voor een mooi uitzicht en als voordeel heb je een mooi uitzicht op de Empire state building. Wij zijn in de avond naar boven gegaan om de mooie verlichte stad te kunnen zien van bovenaf.

Ultieme tip: Voor mooi uitzicht op het vrijheidsbeeld neem je de gratis boot naar Staten Island. Bij een deli kun je heerlijke broodjes halen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

New York (bezocht in augustus 2017)

Review geschreven door Helene . op 05 november 2017

New York heeft zoveel mooie bezienswaardigheden. Hoe druk de stad kan zijn er zijn genoeg parken waar je van de rust kan genieten. Er is genoeg te doen en te zien voor iedereen. Ondanks de drukte heb ik hier geen last van gehad. Ik zou graag weer een keer terugkomen.

Ultieme tip: Empire state building State of liberty Top of the rock One world trade center
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

kippenvel in elke vezel van je lijf (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Ruud van der Weele op 05 november 2017

Je moet er geweest zijn om het te kunnen beamen. Fantastische stad die nooit stil staat.
Het 9/11 monument heeft voor mij het meeste impact gehad. Je kent de mensen niet die het leven hebben gelaten maar door naar het monument te kijken en de namen te lezen krijg je tranen in je ogen en kippenvel over heel je lijf. Het is zo onwerkelijk dat het ook niet te begrijpen is. Door naar de lucht te kijken zie je vliegtuigen overvliegen en kan je niet begrijpen dat zoiets mogelijk was. We zijn in die 10 dagen nog een keer gaan kijken en we beleefde dezelfde emoties als bij de eerste keer. Heel apart.
Maar er zijn zoveel mooie dingen in de stad dat toch de overhand kreeg. Het vrijheidsbeeld bekijken met een boottocht, de bibliotheek en niet te vergeten de Brooklyn bridge, zeker als je hoogtevrees heb zoals ik heb, alle moed verzameld en erover gegaan, fantastisch. Het treinstation midden in de stad, prachtig mooi. Op zondag naar Central Park, hardlopers fietsers en RUST. Prachtig mooi, verschillende keren geweest. Wedstrijd van de New York Yankees gezien, prachtig stadion. Door mijn hoogtevrees niet in het Empire State Building geweest maar het is een enorm hoog gebouw. Soho, Little Italy, China Town, Financial District is allemaal makkelijk aan te lopen.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
10 Locals
8 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden
Ultieme tip: Pak een plattegrond en deel deze in waar je allemaal naartoe wil, koop een metrokaart voor 3 of 5 dagen en beslis pas op de dag zelf waar je die dag naartoe wil
Aangeraden voor: Stellen

Reizen New York

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors