New York

Reviews New York

8,1
8,7 Algemene ervaring
8,8 Beziens­waardigheden
7,9 Locals
7,6 Restaurants
7,9 Veiligheid
6,9 Stranden
  • Aantal reviews: 119
  • Aantal waarderingen: 75

Wat een stad!! (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Marjo Bos op 08 oktober 2016

Samen met een vriendin New York bezocht. Genoten van veel wat de stad te bieden heeft. Maar in zes dagen tijd te kort om alles te zien.
De Empire State Building, Rockefeller Center, de bibliotheek, het station, de haven, de Brooklyn Bridge, Bryant Park met z'n schitterende toiletgebouw, Times Square, Central Park. Het maakte grote indruk. En je wilt mee in het ritme van de stad: go with the flow. Alleen bij 911-Memorial val je even stil. De beelden maken indruk. We hebben zon en regen gehad. Maar deze stad houdt je in zijn ban.

Pluspunten New York

  • Vriendelijke
Ultieme tip: Bryant Park. De rust die er is. De mogelijkheden om iets te doen. En het oudste openbare toiletgebouw van New York. Dat moet je gezien hebben.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen

Half jaar gestudeerd in Amerika (bezocht in maart 2014)

Review geschreven door Nadia Mulder op 03 oktober 2016

In de buurt van New York heb ik zes maanden gewoond. Ik ben natuurlijk veel in New York geweest en vond dat echt een immens geweldige stad. Alles is groot, hoog en mooi. In het midden van de stad heb je Central Park, van waaruit je dan weer niks hoort van de grote stad. Het indrukwekkendst vond ik het 9/11 Memorial (cliché maar wel waar) en het park.

Pluspunten New York

  • aardige mensen
  • betaalbaar
  • andere cultuur

Minpunten New York

  • druk
Ultieme tip: Stap in Lower Manhattan rond 23rd Street uit en ga lopen richting het WTC, dan kom je door de mooiste wijken van Manhattan.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

New York (bezocht in maart 2014)

Review geschreven door Marjolein Mues op 03 oktober 2016

New York is de gaafste stad waar ik ooit geweest ben. Hoge gebouwen, oude gebouwen, mooie parken en heel veel te doen. Een absolute aanrader om naar t Empire State Building te gaan, heel erg cool! Ik ging in maart, en dan is t nog wel vrij koud, zeker ook omdat je door de gebouwen eigenlijk altijd in de schaduw loopt!

Pluspunten New York

  • mooi
  • veel cultuur
  • veel te doen

Minpunten New York

  • druk
  • duur
Ultieme tip: Empire State Building
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Geweldige ervaring Empire state! (bezocht in maart 2014)

Review geschreven door Marjolein Mues op 03 oktober 2016

Prachtige straten, enorme gebouwen! New York is een fantastische stad. Los van alle populaire trekpleisters zijn ook de kleine straatjes zo gaaf. Mijn mooiste ervaring was op het Empire State Building, waar je een groot deel van de stad kan overzien

Pluspunten New York

  • veel cultuur
  • groots
  • overweldigend

Minpunten New York

  • duur
  • koud
Ultieme tip: We zaten in een hotel in New Jersey. Goedkoper dan in het centrum, en makkelijk te reizen met de metro
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep

Rust in een drukke stad (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Hans Van Veen Vermeulen op 02 oktober 2016

New York is een interessante en drukke stad. Maar als je af en toe even rust zoekt tussen al die drukte zijn de parken in New York een goede uitvlucht. En als je goed om je heen kijkt kom je zelfs libellen en vlinders tegen.

Pluspunten New York

  • Vriendelijke mensen

Minpunten New York

  • Soms te druk
Ultieme tip: Kies eens de metro om naar New York te gaan in plaats van een taxi. Zit je ook niet in de file en het is goedkoper.
Aangeraden voor: Avonturiers, Natuurliefhebbers

NYC, absoluut the city that never sleeps (bezocht in december 2015)

Review geschreven door Mayke Holtrigter op 02 oktober 2016

NYC is absoluut het bezoeken waard, de geweldige bezienswaardigheden, de sfeer, gewoon er een keer geweest zijn, een stad voor op je bucketlist!! Geniet van het Empire State Building, wandel door Central Park, kijk je ogen uit op Times Square!

Pluspunten New York

  • Vriendelijke mensen
Ultieme tip: Neem geen dure taxi de stad in, land je op JFK, neem de subway, één keer overstappen en je staat in de stad en dat voor nog geen $10 p.p.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

NYC ♡ stole my heart ♡ (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Jolanda Wardenier op 02 oktober 2016

Zucht...Als je 1 keer in NYC bent geweest, dan ben je verkocht en volgen er waarschijnlijk nog vele trips na deze. In 2004 waren wel hier voor het eerst. ..En inmiddels alweer 5 keer deze stad bezocht. Heerlijk genieten op een bankje in Central Park op een rustige zondag ochtend. Of door ChinaTown wandelen en snuffelen in de vele winkeltjes. Natuurlijk kan je niet deze stad verlaten zonder op straat een hotdog gegeten te hebben. Hoewel. ..Op Coney Island zijn de beste.... maar dat is ook een leuke dagtrip waard. Gewoon met de metro....enjoy the ride!

Pluspunten New York

  • Gastvrij
  • betaalbaar

Minpunten New York

  • geen
Ultieme tip: Wandelen in Central Park. ..in alle seizoenen de moeite waard!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

New York City (bezocht in maart 2015)

Review geschreven door Nicolette van der Meijden op 01 oktober 2016

Fantastische stad, overal wat te doen en te zien.
Boottocht naar Liberty Island en natuurlijk vanaf the Rock uitzicht over de stad.
Wandelen over de Brooklynbridge vanaf Brooklyn is prachtig om zo een mooie kijk op Manhattan te hebben. Ook de 911 Memorial is heel indrukwekkend en aangrijpend als je er midden in staat.

Ultieme tip: New York is een stad waar je eens in je leven moet zijn geweest. Central Park in de winter met ijs en sneeuw.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

MermaidParade ConeyIsland 2016 (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Hans Straub op 30 september 2016

The Mermaid Parade begint bij Surf Avenue en W 21st Street. Reis langs Surf Avenue en de Boardwalk voordat je eindigt bij Steeplechase Plaza. Als je kans wil maken op een goede spot, kom dan om 11 uur 's ochtends. Of als je bereid bent $150 te betalen, kan je een Coney Island USA member worden en een plekje in de overdekte Judge's Stands bemachtigen.

The city that never sleeps

Review geschreven door Hans Straub op 29 september 2016

Geweldige stad, echt het bezoeken waard.

Tip: vraag locals waar je het beste kan eten. Sowieso is iedereen behulpzaam.

En verdiep je in het metro systeem. De stations loop je zo voorbij als je niet oplet.

Behulpzaam metropersoneel kan ook zo bij het loket je pas opladen indien gewenst.

Neem een dikke portemonnee mee en neem bijvoorbeeld een pas zoals de Explorer pass om attracties te bezoeken, die haal je er wel uit. Bedenk wel van tevoren wat je wil zien. En neem de tijd. Bijna overal moet je door de beveiliging en staan er wachtrijen. Wil je ergens heen ga dan vroeg, voor 11 uur. De Hop-On, Hop-Off Bus is prima voor sightseeing, maar door het drukke verkeer geen ideaal transportmiddel.

Ellis Island is een must-see, alleen al door het uitzicht. Skip het eiland met het Vrijheidsbeeld. Je vaart er toch langs.

Fietsen door Central Park is geen aanrader aangezien je alleen op de hoofdweg mag fietsen. Dat is niet het allerleukste.

Vergeet de High Line niet! Top of the rock geeft uitzicht op het Empire State Building en Central Park.

Overal gratis WiFi, ideaal.

the city that never sleeps (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Vincent Thijs op 25 september 2016

New York is een geweldige stad, maar het gezegde klopt, de stad slaapt nooit en ontsnappen aan de drukte is niet zo simpel, daarom had ik besloten om een dagtripje te doen naar coney island, en of dit een goede beslissing was. Aangezien het oktober was, was het hier doodkalm en kon ik me weer volledig tot rust komen en me opladen om 's avonds weer de stad in te trekken om deze te beleven.
Volg je dromen in deze stad, al is het maar voor een week. Ik heb enkele danslessen gevolgd en beleefde zo mijn droom en dit maakte het een soloreis om nooit te vergeten.

Pluspunten New York

  • alles is mogelijk

Minpunten New York

  • druk
Ultieme tip: beleef je vakantie als een local, huur een appartementje en doe niet de typisch toeristische dingen maar beleef en leef in de stad.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

The city that never sleeps. (bezocht in mei 2016)

Review geschreven door Milou Hoofs op 19 september 2016

New York is een ideale citytrip. Er is meer dan genoeg te beleven en het is bijzonder om gebouwen/plekken die je normaal ziet in series en films nu in het echt te zien. Je hoeft je in New York zeker weten niet vervelen. Heerlijk picknicken in Central Park, struinen over The High Line of genieten van het uitzicht vanaf 'The Rock'. Genoeg te doen en beleven.

Ultieme tip: Buitenom de bekende hotspots zoals the Chelsea Market en the high line, was ontbijten bij Ellen's Stardust Diner ook een unieke ervaring. Eten tussen zingende en swingende obers.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep

Een levendige metropool!

Review geschreven door Charlotte de Vries op 18 augustus 2016

New York is precies wat je ervan verwacht. Enorme billboards, knipperende neonverlichting, winkels, ongelofelijk veel mensen, giga-flatgebouwen, fastfood everywhere, gele taxi's. Een échte metropool met een bruisende drukte, waar de Amerikaanse consumptiemaatschappij vereerd wordt.

Naast het bevredigen van je consumptiedrang, geniet je in New York van een aantal interessante musea. Het Museum of Modern Art bezit bijvoorbeeld een schat aan moderne kunst, evenals het Guggenheim Museum. Ook zijn er een aantal fantastische shows in en buiten Broadway en kan je de verschillende wijken van de stad verkennen. New York is dus niet alleen een Disneyland voor shoppers; er is ook genoeg cultuur te ontdekken.

7,8
8 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
6 Locals
8 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • Enorm
  • Betaalbaar
Ultieme tip: Mijn favoriete bezigheid: een musical zien op Broadway!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

New York is always a good idea! (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Shachar Brinkema op 11 juni 2016

The Big Apple! The City that never sleeps! New York is natuurlijk een stad die op ieder zijn bucketlist staat. New York is een stad waar je je zo klein voelt tussen alle grote gebouwen. Maar er is natuurlijk van alles te zien en te beleven. Van de Brooklyn Bridge tot aan Times Square, Chinatown en de Empire State Building. In New York kan je heerlijk shoppen en daarnaast heb je leuke kleine winkeltjes waar je souvenirs kunt halen. Mijn tip: Doe een busreis door de stad waarbij je langs alle bezienswaardigheden in New York komt en de tijd hebt om uit te stappen bij de verschillende bezienswaardigheden als je dat leuk vind.

New York doet me denken aan een beter leven en de vervulling van een droom. Als je in New York loopt lijkt het ook een droom. Op elke hoek van de straat is er wel heerlijk eten te vinden. Zoals bijvoorbeeld heerlijke pizza halen en dan de busreis op gaan. Op het moment dat het regent worden er gelukkig wel poncho´s uitgedeeld. Bij Times Square kun je met verschillende poppen op de foto zoals Mini Mouse en het vrijheidsbeeld van New York. Leuk, aandenken voor thuis.
Als je een dag in New York bent bestel dan een lekkere Chai Tea bij de Starbucks. Ga lekker in het Central park zitten. Geniet van alles om je heen want er is genoeg te zien en te beleven. Een opvallend gebouw om te bezichtigen is de Flatiron Building. Deze heb je vast vaker in een film gezien. Het is een slank en opvallend gebouw in New York.

En als het je door de straten van New York te druk wordt neem dan een kijkje bij de Empire State Building. ´S werelds mooiste gebouw. Ik zou het ritme van New York omschrijven als snel, druk maar ook adembenemend. New York is zeker een bezoekje waard!

8,2
9 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
8 Locals
8 Restaurants
7 Veiligheid
7 Stranden

Pluspunten New York

  • Aardige locals
  • Heerlijk eten
  • indrukwekkend

Minpunten New York

  • Druk
  • veel bezienswaardigheden
Ultieme tip: Ultieme tip: Stap op een busreis door de stad!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers

Massa consumptie in plastic! (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Astrid Vessies op 24 mei 2016

Wat ben ik geschrokken van de hoeveelheden plastic die er daar per persoon per dag doorheen gaan. Het is een prachtige en levendige stad, hoewel ik de mensen daar erg onpersoonlijk en ongeïnteresseerd vind. Alles gebeurd buiten je eigen huis. Zo ook eten in "vreetschuren". Het bestek is plastic, het eten wordt in plastic bakjes of op plastic borden geschept en verpakt in plastic. Het is onvoorstelbaar, zoveel afval er geproduceerd wordt alleen al tijdens het eten. Thuis besef ik me ook dat steeds meer goederen in de supermarkten in plastic worden verpakt, omdat dit naar EU maatstaven zo moét, maar waar is dit in hemelsnaam goed voor. Niet voor het milieu, maar zeker ook niet voor ons eigen afweersysteem.
En eh....ja.....wat vond ik verder van New York.....In één woord, overweldigend.

6,2
7 Algemene ervaring
7 Beziens­waardigheden
6 Locals
4 Restaurants
7 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • 24 uur per dag vertier
  • goede vervoersverbindingen
  • redelijk schoon
  • geen hondenpoep

Minpunten New York

  • duur
  • veel bouwputten
  • onpersoonlijk personeel in restaurants en winkels
Ultieme tip: neem stevige loopschoenen mee en ontdek New York te voet en/of huur een fiets. Al lijkt het op kamikaze het is geweldig en je ziet zoveel meer. Just go with the flow!
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

De unieke vibe van New York City (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Victorine Sandkuyl op 24 mei 2016

Hoe begin je met een stad als New York te omschrijven? Het is druk, levendig, groot, maar bovenal geweldig! Na net een half jaar in deze stad te hebben gewoond, weet ik wat de stad zo geweldig maakt! De aardige mensen die altijd bereid zijn te helpen, het gevarieerde aanbod aan restaurantjes, barren en clubs, zoveels winkels dat je niet meer weet waar je het moet zoeken. maar bovenal de unieke sfeer die in de stad hangt, New York heeft mijn hart gestolen!
Hoewel de stad bekend staat om zijn goeie metronetwerk, zou ik aanraden om de stad per fiets te verkennen! De CityBike biedt uitkomst en mag door iedereen gebruikt worden. Je herkent de fietsen meteen aan hun felle blauwe kleur en de stations zijn overal op Manhattan te vinden. Een dagpas kost $12 waarbij je onbeperkt ritjes van maximaal 30 minuten kan maken. Je betaalt met je creditcard.
Als het je eerste bezoek aan New York is, kun je de bekende highlights zoals Central Park, het 9/11 Memorial, het Vrijheidsbeeld en Empire State Building zeker niet overslaan. Maar met de fiets ben je zo vrij als een vogel, dus koop ook eens een take away lunch zoals de echte New Yorkers en eet deze op in mijn lievelingspark Bryant Park, waar je vooral goed mensen kunt kijken. Of slenter rond in East Village, momenteel de hipste buurt in Manhattan, waar je op elke hoek wel een leuke bar of winkel vindt.
Maar wat je vooral niet moet overslaan, is een tripje naar Brooklyn. Deze deelgemeente herbergt 2.5 miljoen mensen, dus soms is het even zoeken waar je moet zijn. Naast het bekende Brooklyn Heights, zijn Williamsburg en Bushwick vooral de moeite waard. Mijn persoonlijke tip is om pizza te gaan eten bij Roberta's, de favoriet onder hipsters en locals in Bushwick. Het duurt soms wat langer voordat je een tafeltje hebt, maar met een biertje aan de hand is het zeker de moeite waard om even te blijven wachten. En voor de echte foodies mag een tripje naar Smorgasburg, de food market van Brooklyn, ook niet op de lijst ontbreken!

8,6
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
9 Locals
9 Restaurants
8 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • Veel musea
  • Groot aanbod aan restaurants
  • Altijd wat te doen
  • Mooie parken
  • Goeie metroverbinding

Minpunten New York

  • Veel toeristen
  • Duur
  • Druk
Ultieme tip: Ga naar het restaurant Top of the Rock in Rockefeller Center. Je kan gratis naar boven en hoewel een biertje wat duur is, is het goedkoper dan een ticket naar de Observation Desk.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Cultuurliefhebbers

Wat een bruisende stad! (bezocht in november 2015)

Review geschreven door Marleen de Keyzer op 26 april 2016

New York in één woord: bruisend! Wat een levendige stad. Ze wordt natuurlijk niet voor niets 'The City That Never Sleeps' genoemd. Trek minimaal een week uit voor deze wereldstad. Ik was er zelf vier dagen, net wat krap om de New York echt goed te ontdekken.

Waar begin je in zo'n grote stad? Ik raad je aan een Airbnb te huren in Downtown Manhattan. Leuke wijken zijn bijvoorbeeld East Village, Soho en Greenwich. De woningen zijn vrij betaalbaar (New York is duur) en je wordt niet overspoeld door toeristen zoals bij Time Square en Central Park. Ook vind je in deze wijken de leukste koffietentjes en restaurantjes. Probeer Egg Shop in Little Italy, waar ze echt alles met ei verkopen. Of Mud in East Village, waar ze de beste koffie hebben van NYC.

Fiets of wandel een middagje over de Brooklyn Bridge naar Brooklyn. Dit is een hele leuke wijk met allemaal vintage winkeltjes en andere leuke boetiekjes. Ga als je klaar bent met shoppen naar de rooftop bar van Wythe Hotel. Hier heb je een waanzinnig uitzicht over de skyline van Manhattan. Met een cocktail in je hand geniet je van de ondergaande zon.

Natuurlijk moet je ook een dagje uittrekken voor de highlights van New York. Wandel een middagje door Central Park. In oktober/november is het hier prachtig, als herfsttinten het park versieren. Ga niet bij het Empire State Building maar bij Rockefeller naar boven, zo kijk je uit op het Empire State Building. En bezoek Time Square in de avond, wanneer de lichtjes het beste tot zijn recht komen.

Er zijn ook een aantal interessante musea die je kan bezoeken. Zelf ben ik naar met Metropolitan Museum of Art geweest, grote aanrader. Als je meer van moderne kunst houdt, is het MoMa ook leuk.

Pluspunten New York

  • Goede restaurants
  • Snelle metroverbinding
  • Levendig

Minpunten New York

  • Toeristisch
  • Druk
  • Vrij duur
Ultieme tip: Huur een Airbnb in Downtown Manhattan. Hier zit je niet tussen hordes toeristen en je bent nog steeds erg centraal. Ook vind je hier de hipste barretjes en lekkerste restaurantjes.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Love NYC! (bezocht in oktober 2015)

Review geschreven door Jeroen Ter Velde op 25 april 2016

Inmiddels heb ik deze fantastische stad nu tweemaal bezocht.
De sfeer die er hangt is onbeschrijfelijk! De stad is zo groot, maar toch ook erg overzichtelijk. Bryant Park is mijn persoonlijke favoriet, een groene oase te midden van de concrete jungle. Hier kan ik een hele middag spenderen door alleen maar te genieten en mensen te kijken. Maar ook alle bekende plekken van NYC zijn zeker de moeite waard, het 9/11 museum is ook erg indrukwekkend. De locals zijn in de meeste gevallen vriendelijk en behulpzaam. Vraag ze ook altijd naar tips en dergelijke, zo kom je op plekken waar je normaliter niet snel zal komen!

8,6
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
9 Locals
8 Restaurants
8 Veiligheid
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Cultuurliefhebbers

Na mijn afstuderen 6 dgn gehad. Weg geregend maar nog steeds onvergetelijk! (bezocht in juni 2003)

Review geschreven door Manon Weidema op 24 april 2016

Een hele leuke stad waar ik ondertussen al 6 keer ben geweest. Echt een aanrader is de Easter Parade en Central Park bij mooi weer. Dan zie je de echte newyorker in zijn/haar vrije tijd.

9,0
9 Algemene ervaring
8 Beziens­waardigheden
10 Locals
8 Restaurants
10 Veiligheid
nvt Stranden

Pluspunten New York

  • geen dag hetzelfde
  • mensen zijn zeer behulpzaam

Minpunten New York

  • soms duur
  • te groot voor 1 keer dus je moet terug
Ultieme tip: De italiaan in Grand Central Station. Zeker niet de goedkoopste maar echt wel de lekkerste en een hele speciale plek om een keer te eten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers
Waardering door Sylvia Bakker op 13 dec. 2018
9,0

9

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

9

Locals

9

Restaurants

9

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Mia Heuperman-Cats op 07 mei 2018
9,6

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

9

Restaurants

9

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Sandra-Carla Breda op 01 mei 2018
9,3

10

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

10

Locals

8

Restaurants

10

Veiligheid

9

Stranden
Waardering door Nicole De Bruijn op 26 apr. 2018
2,7

1

Algemene ervaring

4

Beziens­waardigheden

1

Locals

5

Restaurants

4

Veiligheid

1

Stranden
Waardering door M Vd Westen op 25 apr. 2018
8,5

10

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

9

Locals

8

Restaurants

8

Veiligheid

8

Stranden
Waardering door Franca Warmenhoven-van Bladel op 25 apr. 2018
7,6

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

8

Locals

7

Restaurants

7

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Raymond Warmenhoven op 25 apr. 2018
7,8

8

Algemene ervaring

9

Beziens­waardigheden

8

Locals

7

Restaurants

7

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Stephanie Luinge op 19 mrt. 2018
8,0

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

8

Locals

8

Restaurants

8

Veiligheid

8

Stranden
Waardering door Sanne van Herp op 12 jun. 2017
5,2

5

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

3

Locals

4

Restaurants

6

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Sanne van Herp op 12 jun. 2017
5,2

5

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

3

Locals

4

Restaurants

6

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Peer Heesterbeek op 22 dec. 2016
8,6

9

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

8

Locals

9

Restaurants

9

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Jeanette Huisman op 22 dec. 2016
9,0

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

9

Locals

8

Restaurants

8

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Rob Jekkers op 22 dec. 2016
9,6

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

8

Restaurants

10

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Gijs van Zon op 27 jul. 2016
7,6

8

Algemene ervaring

6

Beziens­waardigheden

9

Locals

7

Restaurants

8

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Marinka Kneepkens op 08 jul. 2016
9,2

9

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

10

Locals

8

Restaurants

9

Veiligheid

nvt

Stranden
Waardering door Mason Janssens op 05 jul. 2016
8,2

10

Algemene ervaring

10

Beziens­waardigheden

8

Locals

8

Restaurants

8

Veiligheid

5

Stranden
Waardering door Evelien Pijl op 03 jul. 2016
7,2

8

Algemene ervaring

8

Beziens­waardigheden

5

Locals

7

Restaurants

8

Veiligheid

nvt

Stranden
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors