Beacon Hill

Beacon Hill

door Getaway Travel

Beacon Hill is de mooiste en meest historierijke wijk van Boston. In deze buurt tegen de zuidhelling van de gelijknamige heuvel bezoek je statige woonhuizen, smalle straatjes met hobbelige keien, antiekwinkeltjes en groene parken.

In de achttiende en negentiende eeuw was Beacon Hill de meest gewilde woonwijk van Boston. Hier woonde de elite in indrukwekkende rijtjeshuizen in georgiaanse stijl.

ZELF NAAR Boston?

Bekijk alle 31 reizen naar Boston

Bezienswaardigheden Beacon Hill

Mount Vernon Street gold als de meest beschaafde straat van Amerika. De huizen hebben fraaie deuren en ijzeren hekken. In de straten branden dag en nacht romantische gaslampen. In het elegante Charles Street lunch je in een van de chique restaurantjes.

Aan het Louisburg Square woonden vooraanstaande Bostonians. Tegenwoordig zijn de meeste huizen opgedeeld in appartementen. Het parkje in het midden van het plein is alleen toegankelijk voor de huiseigenaren.

Weleens in Zuid-Afrika geweest?

Bekijk wat er te zien en doen is in Kaapstad

Boston Common en Public Garden

Aan de Boston Common, het oudste park van de stad, liggen de mooiste huizen van de wijk. Het park zelf bestaat ook al sinds 1634. Als de zon schijnt kun je hier heerlijk picknicken en in de winter veranderen de vele vijvers in schaatsbanen.

In de naastgelegen Public Garden leidt een pad je via gekleurde bloembedden naar een bronzen standbeeld van George Washington te paard.

Beacon Hill zelf zien? Vraag onafhankelijk advies over je reis

De reisspecialisten van de Amerika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Amerika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Amerika Desk!

Like deze pagina

Reizen Boston

Specialisten Amerika

Reizen Boston

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors