Martha's Vineyard Jouw vakantie naar Amerika begint hier!

Martha's Vineyard

door Getaway Travel

Dit eiland van 260 vierkante kilometer, voor de kust van Massachusetts, geniet momenteel bekendheid omdat Bill Clinton er zijn vakanties doorbrengt. Hij doet dat omdat er op Martha's Vineyard veel celebrities en rijkelui wonen.

Variërend van de Kennedy's tot Katharin Graham, uitgeefster van de Washington Post, van Robert McNamara, Johnsons minister van Defensie, tot Vernon Jordan, topjurist en vriend van Bill.

ZELF NAAR Martha's Vineyard?

Bekijk alle 3 reizen naar Martha's Vineyard

Populair vakantieoord

Door de aandacht is het een beetje druk geworden op het eiland Martha's Vineyard, en zoals dat meestal gaat, is het er niet beter op geworden. Een steeds groter deel van de economie van het eiland hangt af van het zomertoerisme en dat zorgt voor een raar soort leven. Maar dat betekent niet dat u MV per se moet vermijden, al is het 's zomers misschien verstandig dat te doen.

Ik heb er eens de eerste dagen na Nieuwjaar doorgebracht, in een hotelletje met knapperend open haard vuur en met het eiland vrijwel voor onszelf. Wilt u naar Martha's Vineyard, ga dan buiten het seizoen. U kunt er per auto komen maar u kunt ook vliegen vanaf Logan Airport in Boston, met een acht-persoons vliegtuigje - dat wel wat wiebelt.

Vineyard Haven

Martha's Vineyard heeft zes stadjes. U kunt er fietsen of een auto huren, per dag misschien. Het eiland, en vooral de grootste plaats, Vineyard Haven, heeft hele mooie oude huizen. Ze zijn vooral gebouwd door kapiteins in de walvisvaart die hun fortuin hadden gemaakt.

Reizen Martha's Vineyard

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors