South Beach
-
- Algemene ervaring
- Mooi
- Bereikbaarheid
- Wildlife

South Beach

door Getaway Travel

Salsa, mojito's en mooie mensen. Met meer dan 150 nachtclubs en bars is South Beach 's nachts niet te missen. Maar de wijk van Miami Beach heeft ook overdag zijn charmes. In het art deco district bewonder je de kleurrijke bouwstijl.

Sinds 1870 is het straatbeeld van South Beach compleet veranderd. Van ongecultiveerde landbouwgrond groeide het uit tot een wijk met bescheiden eengezinswoningen en pensionado's. Maar sinds de jaren zestig is daar niets meer van over.

ZELF NAAR South Beach?

Bekijk alle 18 reizen naar South Beach

Clubs in South Beach

SoBe zoals de lokale bevolking haar noemt, heeft hoge torenflats, beroemde hotels en prachtige art deco gebouwen. Rijk en bekend Amerika viert vakantie in de setting die bekend is door films als Scarface en series als Miami Vice.

De hippe tenten wisselen en variëren het hele jaar. En wie zich wil mengen tussen de sterren moet zijn oren openhouden. Al blijven de clubs Nikki Beach, Pearl Beach, The Mansion en Mango's klassiekers.

Ocean Drive

De anderhalf kilometer lange Ocean Drive is het boegbeeld van Miami Beach. Pastelkleurige gebouwen in art deco en kubistische stijl sieren de boulevard. Het zijn veelal hotels, clubs en restaurants die 's avonds met knallend neon zijn verlicht.

De straat is het centrum van het Miami Art Deco district, dat uit ruim 800 gebouwen bestaat. In het Art Deco Welcome Center leer je alles over de bouwstijl.

Huis van Versace

Een van de bekendste gebouwen is het voormalige huis van Gianni Versace. De wereldberoemde modeontwerper werd in 1993 op de trap vermoord. Hordes toeristen proberen door de stalen hekken een glimp van het statige witte pand op te vangen.

Reizen South Beach

Reviews South Beach

Miami geweldige bestemming (bezocht in oktober 2018)

Review geschreven door Dennis Klaassen op 11 november 2018

South beach is een geweldige bestemming je hebt er zon zee strand en cultuur. Ook mensen die van lekker eten houden kunnen er hun hart ophalen. De mix tussen Noord en Zuid-Amerika is geweldig. Echt een top bestemming

Minpunten South Beach

  • prijzen
Ultieme tip: Wynwood walls in miami is een geweldige plek
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors