Key West
Like ons op Facebook

Reviews Key West

8,8
9,0 Algemene ervaring
9,3 Locals
9,5 Interessant
8,0 Natuur
8,7 Stranden
7,7 Wildlife
9,0 Wandelingen en/of andere activiteiten
  • Aantal reviews: 9
  • Aantal waarderingen: 4

Key West wat ben je mooi!! (bezocht in november 2019)

Review geschreven door Sarah Schutte op 30 november 2019

KEY WEST

Sunset, prachtige zonsondergang!
monument, mooi fotomoment!
Key West Downtown, super gezellig en leuke eettentjes!

In één woord gewoon, TOP!! Het is dus echt een aanrader. Mocht je naar Florida gaan dan moet je hier zeker geweest zijn:-)

Ultieme tip: Sunset pier voor een prachtige zonsondergang.
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep

Onbeschrijfelijk (bezocht in januari 2019)

Review geschreven door Olivia Jellema op 17 november 2019

Elk eiland heeft zijn eigen charmes, kijk verder dan alleen key west en bekijk ook de andere eilanden onderweg. Zodra je van de bekende paden afwijkt zul je heel veel mooie plekken vinden, zoals state parks, of de bahia honda bridge, vooral mooi met sunset

Pluspunten Key West

  • prachtig

Minpunten Key West

  • ver rijden vanaf miami
  • er is maar 1 weg dus als het druk is ben je extra lang onderweg
Ultieme tip: Stop onderweg om even van het pad af te gaan en andere bijzondere, onbekendere, plekken te zien
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Key West (bezocht in september 2019)

Review geschreven door Tamara Zwik op 17 november 2019

We zijn naar Key West in Florida geweest als onderdeel van onze honeymoon. Er is veel te zien maar de sunset bij Mallory Square is toch echt een aanrader. Tevens eten bij het Hard Rock Cafe aan Duvalstreet. Gewoon heengaan en aan de locals vragen wat je echt moet bekijken.

8,8
9 Algemene ervaring
9 Locals
10 Interessant
7 Natuur
nvt Stranden
nvt Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Key West

  • vriendelijk
  • behulpzaam
  • gezellig

Minpunten Key West

  • dure hotels
  • betaald parkeren
Ultieme tip: Eten bij het Hard Rock Cafe en de zonsondergang bekijken bij Mallory Square.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Luxe reizigers

Key West, Florida (bezocht in augustus 2018)

Review geschreven door Sabine Bakker op 11 november 2018

Afgelopen zomer zijn we met onze huurauto naar het uiterste puntje van de Keus gereden: Key West. Vanuit het stedelijke Miami kwamen we op de Keus in een totaal andere wereld terecht. Overal om je heen is water te zien en we hebben dan op de reis ernaartoe genoten van de 200 km highway 1 die we uitreden. Eenmaal op Key West aangekomen, kwamen we in een fijne, relaxte sfeer terecht en het eiland deed heel paradijselijk aan met zijn palmbomen en blauwe lucht. De mensen waren vriendelijk, de dieren exotisch en het eten heerlijk. Vooral de key lime pie was onze favoriet, de specialiteit van het eiland! In de avond zagen we de prachtige zonsondergang die iedere dag weer anders was met al zijn mooie kleuren. Al met al besloten we om er nog wat langer te blijven, gezien ons reisschema dat toeliet en we nog geen afscheid wilden nemen van deze mooie plek. Toen we daarna nog wilde dolfijnen hebben mogen zien en konden gesnorkeld in het heldere water, kon deze stop in onze rondreis helemaal niet meer stuk. Ik zou er zeker nog eens terug willen, want wat een heerlijk stukje Florida was dit!

Pluspunten Key West

  • relaxte sfeer
  • doet tropisch aan
  • heerlijk weer

Minpunten Key West

  • lange reis naar het eiland
  • dure overnachtingen
Ultieme tip: Ga zeker het water op met een boot om te snorkelen in ondiepe heldere stukken zee, wilde dolfijnen te spotten en de zonsondergang te bekijken!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Geweldige trip! (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Mariel Vrielink op 03 december 2017

Afgelopen oktober zijn we voor 18 dagen wezen roadtrippen door Florida. Met als hoogtepunt Florida Keys! Na orkaan Irma hebben ze het ontzettend snel weer opgebouwd en zag het er paradijselijk uit! Een aanrader om hier naar toe te reizen!

Pluspunten Key West

  • aardige locals die je overal mee willen helpen.
  • mooie stranden
  • super restaurantjes met heerlijk eten

Minpunten Key West

  • veel toerisme op key west zelf wat niet is op de andere eilanden
Ultieme tip: Aanrader om met de waterscooter rondom het eiland te gaan! De mannen die met je mee gaan tijdens deze trip vertellen je heel wat leuks over het eiland!
Aangeraden voor: Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Key West (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Karen Hering op 02 juni 2017

Key West was de laatste stop op onze rondreis door Florida. De rit naar Key West toe is adembenemend en het gave is dat je de oude weg nog zo mooi kunt zien, echt geweldig mooi en af en toe moet je echt stoppen om de prachtige mangroves te bewonderen. Unieke stukjes natuur. Key West zelf vond ik iets heel idyllisch hebben, vooral rond de hoofdstraat, prachtig mooie huizen. En al die vrolijke kleuren geven je vakantiegevoel al een boost op zich. Een must hier is toch een bezoek aan t most Southern Point, geweldig idee dat je hier maar 90 mijl van Cuba verwijderd bent. Je moet alleen wel even geduld hebben, want als je iets later op de dag komt dan staat er een behoorlijke rij voor de foto. Wat ook gaaf was, was een bezoek aan het huis van de schrijver Hemmingway, een stukje literatuur en nostalgie. Voor eten en drinken was het goed toeven bij Key West Bight. Voor ontbijt is Pepe's echt the place to be en voor het diner heb je heerlijke restaurantjes aan de oude haven, die qua prijs ook goed te doen zijn. Key West was echt genieten, zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

9,0
9 Algemene ervaring
10 Locals
10 Interessant
8 Natuur
9 Stranden
8 Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Key West

  • Aardige locals
Ultieme tip: Ontbijten bij Pepe's.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Paradijs in Florida (bezocht in augustus 2015)

Review geschreven door Edo De Waard op 10 mei 2017

Key West, verbonden door kilometers lange door bruggen gevormde weg, is het pareltje van Florida. Alles ademt de sfeer van de Caraïben, de mensen, de huizen, het eten en de mensen. Het is zeker geen plek om tot rust te komen, alleen onder een palmboom. Het massatoerisme viert hier al jaren hoogtij, maar het is zeker niet storend. Lekker een biertje pakken bij Sloppy's Joe of bij een van andere kroegen. Zin in cultuur dan is een bezoekje aan het Hemmingways House een aanrader.

8,0
9 Algemene ervaring
9 Locals
9 Interessant
7 Natuur
7 Stranden
6 Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten
Ultieme tip: Key Lime Pie (heerlijk limoentaart) en Sunset Pier (bij zonsondergang, bestel daar bij een kraampje een heerlijke Mojito).
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers

Key West, the place to be! (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Jeannette Camminga op 08 mei 2017

The Keys is een prachtige plek om naar toe te gaan, het is een eind rijden met je huurauto maar dat is dan ook helemaal de moeite waard, de huizen daar zijn prachtige en de zonsondergangen die je daar vindt!

Pluspunten Key West

  • Bijzondere en speciale plek
  • altijd mooi weer
  • vriendelijke mensen

Minpunten Key West

  • geen
Ultieme tip: Miami is een hippe en sexy "place to be" en als je daar dan toch bent, zak nog iets verder af naar de Keys en je vakantie wordt er eentje die je nooit weer vergeet!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Cultuurliefhebbers

Celebration of the Sunset in Key West (bezocht in februari 2016)

Review geschreven door Yvonne Corvers-Roosenboom op 20 mei 2016

Een uur voor zonsondergang stroomt het hele plein in de haven vol. Je kunt dan genieten van de vele optredens. De sfeer is geweldig, saamhorigheid en feestelijk. Vlak voor de zon ondergaat wordt het nog voller en tel je samen af tot de zon in de zee is verdwenen. Heerlijk om mee te maken

9,3
9 Algemene ervaring
9 Locals
9 Interessant
10 Natuur
10 Stranden
9 Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten
Ultieme tip: Harbour district in Key West
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Cultuurliefhebbers

Reizen Key West

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors