Maui
7,6
8,0 Algemene ervaring
9,0 Locals
7,0 Interessant
8,0 Natuur
9,0 Stranden
3,0 Wildlife
9,0 Wandelingen en/of andere activiteiten
  • Aantal reviews: 7
  • Aantal waarderingen: 1

Sunset in Hawaii (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Maaike Vrancken op 06 december 2017

Als je de kans hebt om naar Hawaii te gaan. mag je van geluk spreken! Een paar activiteiten die je zeker moet doen zijn duiken, surfen, abseilen (in de jungle van Hawaii), cage diving met de Galapagos Haaien en genieten van de zonsondergang. Als je in december gaat heb je zelfs de kans om te snorkelen met walvissen!

Pluspunten Maui

  • Aardige locals

Minpunten Maui

  • Duur
Ultieme tip: Mama's Fish House.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Happy Island Life on Maui (bezocht in oktober 2017)

Review geschreven door Mandy de Langen op 12 november 2017

Als ik aan ons verblijf op Maui denk dan denk ik aan het een paradijs op aarde, de perfecte afsluiting van onze roadtrip door West USA. The road to Hana, zwemmen bij the Three Bears Waterfalls, het heerlijke weer, de verborgen stranden, hoge golven en langs zwemmende schildpadden, de wolken die blijven hangen op de Haleakala, zonsondergangen die echt zo mooi zijn als op instagram, alle dagen verse vis eten, ik wil de andere eilanden nu ook zien! Wanneer gaan we weer!

Pluspunten Maui

  • Het altijd heerlijke klimaat
  • Voor de avonturier en de strandliefhebben
  • Het verse en gezonde eten
  • Prachtige natuurverschijnselen die je gemakkelijk zelf per auto kan ontdekken
  • Goed te combineren met West USA

Minpunten Maui

  • Ondanks het warme klimaat veel bewolkong omdat de wolken blijven hangen op de vulkaan
Ultieme tip: Eten bij the Mill House. Prachtig uitzicht op een prachtige tropische plantage en heerlijke gerechtjes.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Mahalo Maui (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Heike Egberts op 11 november 2017

10 dagen Maui was geweldig. Zo een divers mooi landschap waar alle mensen vriendelijk zijn en (bijna) iedereen met een surfplank onder zijn arm loopt. Toppunten: vulkaan/krater Haleakala, road to Hana, Iao valley, surfen/relaxen in Lahaina, seaturtles kijken bij Ho’okipa
Tip: eet elke dag lychees en drink coconutwater!

Pluspunten Maui

  • divers landschap
Ultieme tip: Coconutwater en lychees!
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Huwelijksreis Hawaii (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Evelien Menting op 21 mei 2017

Teveel mooie plekken op Maui om te beschrijven! De Haleakala staat op één, ook de zonsopkomst is prachtig! Het is vroeg opstaan en koud maar zeer de moeite waard! Zeker ook afdalen in de vulkaan met een prachtige wandeling! Daarnaast is de road to Hana prachtig, neem ook de pipiwai trail mee door het bamboebos. Ook veel mooie snorkelplekken met zeeschildpadden bij Black rock en veel mooie stranden!

Pluspunten Maui

  • haleakala
  • black rock
  • roadto hana

Minpunten Maui

  • geen
Ultieme tip: Ga 's nachts uit bed en rijd naar de Haleakala voor de zonsopkomst! Kom op tijd, anders is de parkeerplaats vol!!
Aangeraden voor: Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Best of both worlds (bezocht in februari 2017)

Review geschreven door Ingrid Gielen op 07 mei 2017

Maui is een klein, maar ontzettend mooi eiland. Drie weken verbleven, waarvan één in een hostel en twee op een fruitboerderij. Zo heb ik het toerisme mee kunnen pakken, maar heb ik ook bij de locals kunnen kijken. Ongelooflijk mooie dingen gezien, zoals watervallen, vulkaan en regenboogbomen.

7,6
8 Algemene ervaring
9 Locals
7 Interessant
8 Natuur
9 Stranden
3 Wildlife
9 Wandelingen en/of andere activiteiten

Pluspunten Maui

  • Weer
  • locals

Minpunten Maui

  • duur
Ultieme tip: Probeer de shaved ice in Lahaina (Ululanu).
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Wat is het daar fantastisch (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Hetty Moonen op 25 februari 2017

Maui was ons vierde eiland dat we bezochten en het mooiste. Alles is er voor een onvergetelijke vakantie. Aan het einde van de weg naar Hana hebben we heerlijk gezwommen bij de waterval, het leek wel een paradijs! Natuurlijk hebben we heerlijk aan de vele mooie stranden gezeten. We hopen hier nog eens terug te komen!!

Pluspunten Maui

  • te
  • veel
  • om
Ultieme tip: Neem surflessen, dit moet je echt gedaan hebben als je op Hawaii bent geweest
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

Groen groener groenst (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Gino Mogot op 04 oktober 2016

Maui is een mooi eiland, met heel, heel veel groen! Road to Hana is een must en er zijn in het zuiden van het eiland een aantal 'verborgen' strandjes, waar je als je mazzel hebt, helemaal alleen kunt genieten van de prachtige zonsondergangen en blauwe zee. Neem je snorkel mee want zeeschildpadden zwemmen regelmatig voorbij en in bepaalde seizoenen kun je walvissen al vanaf de kust spotten. Wij zagen vanaf de hotelkamer dolfijnen zwemmen! Maui is in tegenstelling tot de rest van Amerika, wel erg prijzig, zelfs de Starbucks gooit er een paar dollar bovenop. Neem dus een goedgevulde portemonnee mee!

Pluspunten Maui

  • mooie natuur
  • stranden

Minpunten Maui

  • duur
  • regenachtig
Ultieme tip: Road to Hana, secret cove beach, Paia, Lahaina
Aangeraden voor: Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors