Savannah River National Wildlife Refuge

Savannah River National Wildlife Refuge

door Frans Verhagen

Ben je in South Carolina? Bezoek dan Savannah River National Wildlife Refuge, een mysterieuze wereld van loofbossen en moerasland. Verstopt achter boomstronken en struiken leven vele bijzonder dieren.

In 1927 werd vlakbij de stad Savannah in Georgia het National Wildlife Refuge van de Savannah River gesticht. Het park is 118 vierkante kilometer groot. 61 vierkante kilometer ligt in de staat South Carolina.

ZELF NAAR South Carolina?

Bekijk alle 20 reizen naar South Carolina

Wildlife savannah River

De Savannah River National Wildlife Refuge wordt met name bewoond door krokodillen, salamanders, vissen en vele soorten vogels, waaronder de majestueuze Amerikaanse zeearend.

Savannah River

Er stroomt bijna honderd kilometer aan water door het park. Overal lopen stroompjes en kronkelende kreken. Veel vogels, waaronder wilde eenden, trekken jaarlijks naar dit gebied om te overwinteren. Daardoor is het een uitstekende plek voor vogelspotters.

Het park verken je wandelend of fietsend. Er zijn verschillende routes die je kan volgen, waaronder de Cistern Trail en de Tupelo Trail. Ook visliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. Zoetwater vissen kan hier bijna het hele jaar door. Op de website van U.S. Fish & Wildlife Service vind je meer over de activiteiten en andere praktische informatie.

Reizen South Carolina

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors