Honolulu

Reviews Honolulu

9,4
9,7 Algemene ervaring
9,3 Beziens­waardigheden
10,0 Locals
9,0 Restaurants
8,7 Veiligheid
9,7 Stranden
  • Aantal reviews: 5
  • Aantal waarderingen: 3

Waikiki beach in Honolulu (bezocht in december 2017)

Review geschreven door Yvonne Ouwens op 11 november 2018

Waikiki beach, een geweldig deel van Honolulu. Ik had mijn twijfels over het overvol zijn met toeristen, maar het viel alles mee. Het is groot zat en iedereen verspreid zich. Een must als je naar Hawaii gaat!

9,3
10 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
10 Locals
9 Restaurants
8 Veiligheid
10 Stranden

Pluspunten Honolulu

  • lieve mensen
  • kleurrijk
  • mooie zonsondergang

Minpunten Honolulu

  • best prijzig
Ultieme tip: Huur een auto; verblijf minimaal 1 nacht pal aan het strand van Waikiki; eten bij Duke’s restaurant.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Luxe reizigers, Budget reizigers

Prachtig Waikikibeach (bezocht in november 2017)

Review geschreven door Yvonne Ouwens op 11 november 2018

Ik had eerst zo mijn twijfels bij Honolulu (Waikiki) velen zeiden het is een drukke grote stad, maar niks van dit alles. Het is lieflijk, prachtig en vooral het strand, het is levendig, ja, maar niet te druk. En wat een sfeer!! Ik zou zo weer terug willen...

9,0
9 Algemene ervaring
9 Beziens­waardigheden
10 Locals
9 Restaurants
8 Veiligheid
9 Stranden

Pluspunten Honolulu

  • lieve mensen
  • prachtige uitzichten

Minpunten Honolulu

  • prijzig
Ultieme tip: Duke’s Waikiki een restaurant waar je geweest moet zijn... ontbijt, lunch,diner, maakt niet uit. Toevallig sliepen wij in het hotel erboven, wat ook een aanrader is!
Aangeraden voor: Stellen, Luxe reizigers

Fantastic Oahu Hawaii (bezocht in februari 2015)

Review geschreven door Ron Hania op 19 november 2017

Wat een mooi eiland, al heel lang mijn droombestemming geweest en eindelijk was het zover. De vliegreis is lang maar zeker de moeite waard. Als je aankomt op Honolulu voel je al de heerlijke warmte en de vriendelijkheid van de mensen. Wij zijn met een auto zelf het eiland rond gereden en verbleven bij iemand in huis via Airbnb, was top. Aanrader. We willen hier op zeker weer een keer naar toe. Mooie stranden , mooie centrum Honolulu, paradijselijke bossen en watervallen, en meer interessante plekken.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Beziens­waardigheden
10 Locals
9 Restaurants
10 Veiligheid
10 Stranden

Pluspunten Honolulu

  • Airbnb
  • mooi weer
  • vriendelijke mensen
  • paradijs

Minpunten Honolulu

  • duurder dan het vaste land USA
  • verder geen minpunten
Ultieme tip: Ga naar north-beach voor de hoge golven en surfers, voor het mooiste strand ga naar Lanikai Beach en vergeet Pearl Harbor niet.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Tiki dream (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Annelies Van Elslander op 08 november 2017

Indien je gek bent van de Polynesische cultuur, poke bowls, coconut shrimp en een goeie mai tai, dan is er maar 1 plek ter wereld: Hawaii. Cultuur, geschiedenis, fun en natuur vormen 1 geheel. De perfecte plek voor jong en oud. Beste reiservaring ooit!

Ultieme tip: Geniet zoveel mogelijk van alles wat op je af komt, en laat vooral de polynesische cultuur over je heen komen. De aloha mentaliteit zorgt voor perfecte relaxatie.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Aloha (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Hetty Moonen op 03 oktober 2016

Onze eerste kennismaking met Hawaii was Honolulu, wat een geweldige plaats. Binnen een half uur ben zit je aan de mooiste stranden en dagtochten rond het Oahu zijn super, vergeet Pearl Harbor niet. Onderweg kun je heerlijk genieten van stalletjes langs de weg met de lekkerste fruitsoorten en natuurlijk kokosnoten

Ultieme tip: Huur een auto en verken het eiland, er is zoveel te zien en te doen. Snorkelen was voor ons een van de hoogtepunten.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors