Houston Museum of Natural Science

Houston Museum of Natural Science

door Frans Verhagen

In Houstons Museum District heeft echt niemand moeite om een dag zoet en vol plezier te brengen. Zowel kinderen als volwassenen kunnen hun hart ophalen in het Museum of Natural Science.

De permanente historische tentoonstelling geeft, hoe kan het anders in de stad van George W., een mooie uitleg over de winning van olie en gas. Er is een prachtige paleontologie opstelling met enorme, gemechaniseerde dinosaurussen (Dinamation genaamd). Elders in het gebouw van het Houston Museum of Natural Science, in het Challenger Learning Center, kunnen kinderen deelnemen aan ruimtemissies, waarbij ze Halley's Comet tegenkomen en een trip naar de maan ondernemen.

ZELF NAAR Houston?

Bekijk alle 1 reizen naar Houston

Cockrell Butterfly Center

En als klap op de vuurpijl is er het Cockrell Butterfly Center, een regenwoud gevestigd in een soort glazen stolp naast het museum. In die stolp bevindt zich een fenomenale collectie vlinders. Ze vliegen los rond, zo ongeveer als vogels in een volière. Tijdens een bezoek aan het Cockrell Butterfly Cneter gaan de vlinders op de mensen zitten en een typische ervaring is dat u zo ongeveer vijftig van de grootste en meest kleurrijke vlinders ziet van de 1500 die in het Center aanwezig zijn. Kinderen zijn er helemaal gek mee.

Met zijn 2,3 miljoen bezoekers per jaar is het Houston Museum of Natural Science het op drie na drukste museum van het land. Het kan er druk zijn, vooral in de weekends. Op de website van Houston Museum of Natural Science vind je meer over de openingstijden en andere praktische informatie.

Reizen Houston

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors