Independence National Historic Park Jouw vakantie naar Amerika begint hier!

Independence National Historic Park

door Nina Bergh

In het gemeentehuis in Philadelphia wordt op 4 juli 1776 de Declaration of Independence getekend. Neem plaats in de banken van Independence Hall en laat je meeslepen door verhalen over de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.

Het stadspark van Philadelphia staat beter bekend als Independence Mall. Rond het ruime grasveld zijn zo'n twintig koloniale gebouwen opengesteld voor het publiek. Daarnaast vind je hier het oudste straatje van Philadelphia, een geldmuseum en verschillende centra geweid aan de etnische diversiteit van de stad.

ZELF NAAR Philadelphia?

Bekijk alle 14 reizen naar Philadelphia

Elfreth's Alley en Betsy Ross

Vlakbij Independence Mall ligt Elfreth's Alley, de oudste straat in de stad. Lopend over de plaveien wandel je terug in de tijd. In de achttiende-eeuwse huisjes zijn winkeltjes en een klein museumpje te vinden. Vroeger zaten hier bakers, slagers en kaarsenmakers.

Iets verderop is het huis van Betsy Ross. Haar achttiende-eeuwse huis is helemaal opgelapt en als museum ingericht. Een eerbetoon aan de vrouw die (vermoedelijk) de eerste vlag van de Verenigde Staten naaide, toen nog een vlag met dertien sterren.

Liberty Bell en Independence Hall

Independence Hall is voor veel Amerikanen een belangrijke plek. Ruim tweehonderd jaar geleden werd hier de Onafhankelijkheidsverklaring getekend door vertegenwoordigers van de dertien koloniale staten. Dit was het begin van Amerika.

Toen de declaratie was getekend luidde een grote klok. Iedereen in het land moest weten dan Amerika vanaf nu onafhankelijk was. De originele Liberty Bell staat in het midden van het plein.

Reizen Philadelphia

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors