Niagara watervallen

Reviews Niagara watervallen

9,3
9,0 Algemene ervaring
10,0 Mooi
9,0 Bereikbaarheid
- Wildlife
  • Aantal reviews: 6
  • Aantal waarderingen: 2

Adembenemend (bezocht in augustus 2016)

Review geschreven door Ankie Procee-vd Ploeg op 28 november 2017

Na 30 jaar zijn wij teruggegaan naar de Niagara Falls en nu alles goed op ons in laten werken. Deze keer hebben wij er zoveel mogelijk uitgehaald. Zo hebben wij ons gewaagd aan de zipline, een unieke belevenis. Vanuit de Skylon Tower zag je pas goed hoe groot en imposant de watervallen zijn. Toch vonden wij de boottocht het mooist. De watervallen van zo dichtbij mee te maken was fantastisch. Dan pas wordt je echt bewust van de kracht van het water. De poncho is een formaliteit want wat zijn wij nat geworden. Toch was dat het allemaal waard. ‘s Avonds waren de watervallen prachtig mooi verlicht.
Minpunt was toch wel het hele circus wat eromheen is gebouwd. Neonverlichting, schreeuwerige teksten en een hoop lawaai. Zo tegenstrijdig met het prachtige natuurwonder.

Ultieme tip: Een boottocht is echt een aanrader. Een unieke belevenis!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Niagra Falls (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Annemiek Sman op 26 juni 2017

Erg indrukwekkend! Wat een watergeweld. Hoe dichterbij je komt hoe bijzonderder het is. Ik heb het zowel van de Amerikaanse als Canadese kant bekeken. Zeer de moeite waard! Het is in principe gratis om te bezichtigen maar je kan het zo luxe en duur maken als je zelf wilt bijvoorbeeld door met de boot Maid of the Mist heel dichtbij de falls te komen ook zijn er helicoptervluchten te boeken en dergelijke. Maar als je geen geld wilt uitgeven is het evengoed een fantastische ervaring.

9,3
9 Algemene ervaring
10 Mooi
9 Bereikbaarheid
nvt Wildlife

Pluspunten Niagara watervallen

  • Gratis om te bezichtigen

Minpunten Niagara watervallen

  • Je moet de grens over als je ze vanaf beide kanten wilt bekijken
Ultieme tip: Kom als het nog net een uurtje licht is zodat je ook met daglicht kan zien. En als het donker wordt worden de watervallen belicht dat is echt prachtig vanaf de Canadese kant.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Adembenemend mooi (bezocht in april 2017)

Review geschreven door Yvonne Mühlhaus-Laarhoven op 23 juni 2017

Als je in Ontario bent dan kun je niet anders dan een bezoek brengen aan dit wereldwonder. Overdag mooi, ' s avonds ook meer dan de moeite waard door de verlichting. Het geluid van de watervallen hoor je continue. Mooi wereldwonder dat je gezien moet hebben!

Pluspunten Niagara watervallen

  • natuur
  • attrakties
  • restaurants
  • toeristische trekpleister

Minpunten Niagara watervallen

  • het dorpje bij de watervallen iets te toeristisch
Ultieme tip: Als je naar de watervallen gaat doe dan ook de boottrip, de wandeltocht onder de watervallen door en ga sky high eten in het ronddraaiende restaurant. Must do's!
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Vriendengroep, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

The Amazing tour (bezocht in juni 2016)

Review geschreven door Roelof Hellinga op 20 juni 2017

Wij hebben de Niagara waterval tour gedaan en dit was een ongelofelijke mooie ervaring die je een keer gedaan moet hebben om de kracht en schoonheid van dit fenomeen te zien. Zelfs de waterval bij nacht en het vuurwerk is geweldig. Deze tour is een echte aanrader.

9,3
9 Algemene ervaring
10 Mooi
9 Bereikbaarheid
nvt Wildlife
Ultieme tip: Doe de Niagara falls tour by night en je ontdekt meer dan alleen dit wonderschone spektakel.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Natuurliefhebbers

2 dagen Niagara Falls (bezocht in april 2016)

Review geschreven door Sonja Heijnens op 08 mei 2017

De Niagara Falls zijn prachtig. Het is machtig om te zien met hoeveel kracht het water naar beneden stormt. Het dorp zelf is een grote toeristische trekpleister. Als je rondloopt door de straten van Niagara Falls, aan de Canadese kant, waan je je op de kermis. Overal zie je attracties, reclames en eetgelegenheden. Door alle gekte heen hoor je het constante geraas van de watervallen op de achtergrond.

Pluspunten Niagara watervallen

  • schoonheid

Minpunten Niagara watervallen

  • toeristisch
  • duur
Ultieme tip: Verblijf aan de Canadese kant. Vanaf hier zijn de watervallen het best te bezichtigen.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Bezoek Niagara Falls (bezocht in juli 2015)

Review geschreven door Lieke Bovenmars op 02 oktober 2016

Ben je op vakantie of zoals ik op uitwisseling in Canada? Verblijf je in Ontario / Toronto? Bezoek dan zeker even de Niagara Falls. Deze adembenemende watervallen zijn zo indrukwekkend dat je deze wel gezien moet hebben. Een prachtige, toeristische, locatie met een prachtig uitzicht en veel winkeltjes in de stad zelf. Zeker een bezoekje waard dus!

Pluspunten Niagara watervallen

  • Prachtige highlights
  • Gastvrije mensen

Minpunten Niagara watervallen

  • Toeristisch bij Niagara Falls
Ultieme tip: Neem deel aan een ritje op de boot die midden onder de watervallen door gaat! Kun je ze nog eens héél goed bekijken!
Aangeraden voor: Gezinnen, Avonturiers, Natuurliefhebbers
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors