Grand Teton National Park

Reviews Grand Teton National Park

9,0
9,2 Algemene ervaring
9,7 Natuur
9,2 Stranden
8,8 Wildlife
7,5 Overige activiteiten
8,8 Bereikbaarheid
  • Aantal reviews: 11
  • Aantal waarderingen: 6

Grand Teton N.P. (bezocht in september 2018)

Review geschreven door Rinus Zeldenthuis op 02 januari 2019

Grand Teton N.P. vormt een groot contrast met het zuidelijker gelegen, kale, Utah. Grand Teton N.P. is rijk aan prachtige natuur. Een bergketen met toppen van boven de 4000 meter, temidden van uitgestrekte bossen, vlakten en meren. Het landschap is heel divers en vooral in de herfst tref je hier een schitterende kleurenpracht aan. Je kunt er wandelingen maken met een hoog niveau van avontuur en uitdaging. Bereid je dan ook goed voor. Grand Teton N.P. herbergt ook vele wilde dieren. Mooi om te spotten, maar ook opletten geblazen.

Pluspunten Grand Teton National Park

  • Veelzijdig
  • Uitdagend
  • Rijk aan flora en fauna

Minpunten Grand Teton National Park

  • Riskant door hoeveelheid wild
  • Niet alle paden zijn goed gemarkeerd
Ultieme tip: Trek een paar stevige wandelschoenen en verschillende laagjes kleding aan en neem de kabelbaan bij Jackson hole of de boot bij Jenny Lake voor prachtige, uitdagende wandelingen.
Aangeraden voor: Backpackers, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Grand teton (bezocht in juni 2018)

Review geschreven door Wiebe Verdonk op 17 november 2018

Op weg naar of op de terugweg van Yellowstone NP kom je door Gran Teton NP, een schitterend NP welke je niet mag missen. Pak dan ook niet hw 191, maar rijd de scenic teton park rd route. Onderweg veel wildlife kunnen zien en schitterende natuur.

8,5
9 Algemene ervaring
10 Natuur
8 Stranden
9 Wildlife
8 Overige activiteiten
7 Bereikbaarheid
Ultieme tip: Pak de route door teton via teton road dr ipv de snelweg.
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Prachtig park, vooral voor wandelaars (bezocht in september 2017)

Review geschreven door Michael Hamelink op 17 november 2017

Een prachtig park waar je lange wandelingen kunt maken. In de bergen of langs het water. Er is veel wild te vinden. Je kunt wandelingen maken rond de meren die in het park liggen. De wandelingen zijn overal duidelijk gemerkt en er is veel informatie te vinden bij de visitor centers.

9,2
9 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Stranden
9 Wildlife
7 Overige activiteiten
10 Bereikbaarheid

Pluspunten Grand Teton National Park

  • ongelooflijk mooi
  • dieren

Minpunten Grand Teton National Park

  • druk in weekends en vakanties
Ultieme tip: Ga naar Lake Jenny en wandel er rond, minder toeristen en meer dieren.
Aangeraden voor: Gezinnen, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Schitterend Grand Teton National Park (bezocht in mei 2017)

Review geschreven door Ralf Senden op 15 november 2017

Grand Teton National Park is een geweldig park met schitterende vergezichten van de besneeuwde "Tetons". Wanneer je geluk hebt, kun je hier vele wilde dieren spotten zoals de bizon, de eland, wolven en beren.

8,8
9 Algemene ervaring
10 Natuur
9 Stranden
10 Wildlife
8 Overige activiteiten
7 Bereikbaarheid

Pluspunten Grand Teton National Park

  • Vergezichten
  • natuur
  • bergen

Minpunten Grand Teton National Park

  • Afgelegen
Ultieme tip: Ga op zoek naar de beer!
Aangeraden voor: Avonturiers

Grand teton national park een bezoek waard (bezocht in juni 2015)

Review geschreven door Marian Beerda op 12 november 2017

Adembenemend mooi en een mooie opstap voor Yellowstone.
Ongerepte natuur met de mogelijkheid te raften op de Snake river.
Wel rustig rijden want bizon en deer zijn bij elke bocht te vinden.
Wil je daar in de buurt kamperen moet je lang van te voren boeken. Iets verder maar zeker de moeite waard is Dubois, waar een prachtige camping ligt met plekken aan de rivier. Dubois zelf is klein maar heeft zijn roots in het wilde westen liggen.

Pluspunten Grand Teton National Park

  • mooie vergezichten
Ultieme tip: Bezoek ook Jackson hole maar kampeer in Dubois aan de rivier. Komende vanuit Dubois heb je super vergezichten richting het park
Aangeraden voor: Natuurliefhebbers

Grand Teton moet je zien! (bezocht in juni 2017)

Review geschreven door Kim Burgers op 11 november 2017

Wie de staat Wyoming bezoekt, voor een bezoek aan Yellowstone NP, mag Grand Teton NP volgens ons niet overslaan! Grand Teton National Park bestaat uit een lange prachtige bergketen waar je langs op rijdt. Op de toppen van de 3 beroemdste bergen, South- middle- en grand Teton, konden wij begin juni de sneeuw nog zien liggen. In het park vind je 1 hoofdweg met aan de ene kant het machtige Teton-gebergte en aan de andere kant een uitgerekt vlak landschap waarin bisons, elanden, beren, elks en grondeekhoorns grazen. In het voorjaar troffen wij hier velden vol wildflowers die zorgen voor prachtige gele kleuren in het landschap. Net buiten het park ligt de Mormon Row waar we 2 oude barns hebben bezichtigd. Vanuit hier hadden we prachtig uitzicht op het Tetongebergte. Een fotogenieke plek die iedere reiziger een keer zou moeten bezoeken.

Pluspunten Grand Teton National Park

  • natuur
  • wildlife
Ultieme tip: Bezoek de mormon row voor de 2 oude barns
Aangeraden voor: Backpackers, Stellen, Avonturiers, Natuurliefhebbers

Grand Teton heaven on earth (bezocht in september 2016)

Review geschreven door Koen Wouters op 29 juni 2017

Complete wildernis ervaring, kleine broer van Yellowstone maar naar ons gevoel minstens zo mooi, de Toen range is geweldig mooi en vele opportuniteiten om wildlife te spotten zoals elanden op de Wilson Moose road. Zeer mooie fotogelegenheden aan Mormon row. Jackson is een gezellig dorpje met veel gezellige resto en winkeltjes.

9,8
10 Algemene ervaring
10 Natuur
9 Stranden
10 Wildlife
nvt Overige activiteiten
10 Bereikbaarheid

Pluspunten Grand Teton National Park

  • natuur
  • landschap
  • wildlife

Minpunten Grand Teton National Park

  • prijzig
Ultieme tip: Breakfast in Jackson Lake lodge window seat + view from the terrace

Grand Teton National Park is vaak overgeslagen schoonheid (bezocht in juni 2014)

Review geschreven door Bianca Van Der Wiel op 27 juni 2017

Vanuit Yellowstone National Park is het heel simpel om naar Grand Teton te rijden, gewoon de 89 zuidelijk aanhouden en je komt er vanzelf doorheen. Schitterende vergezichten, buffels (al zie je die in Yellowstone natuurlijk ook al) maar vooral die schitterende bergen. Je waant je zo in de vergane glorie van toen de Indianen hier nog woonden en zij het land voor zichzelf hadden, één met de natuur en de dieren. Het dorp Jackson, die je hierna tegen komt is ook een schitterende plek om te logeren en het National Park beter te leren kennen. Echt een aanrader en niet meer overslaan hoor!

9,2
9 Algemene ervaring
10 Natuur
10 Stranden
8 Wildlife
nvt Overige activiteiten
9 Bereikbaarheid

Pluspunten Grand Teton National Park

  • Waanzinnig mooie natuur
  • Watersport
  • Dieren
  • Weinig toeristen
Ultieme tip: Jackson, Wyoming, is een mooie plaats met veel leuke winkels en eetcafeetjes, een echt Western-dorpje. Goede plek om te logeren en vanuit hier Grand Teton te ontdekken.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Adembenemend mooi! (bezocht in oktober 2016)

Review geschreven door Sharona Ottenheim op 13 mei 2017

Grand Teton National Park is een heel mooi natuurpark. Vanuit de viewpoints kun je prachtige stukken natuurlijk bekijken, maar het is ook heel mooi om er doorheen te rijden. Je ziet mooi groen, mooie bergen en als je geluk hebt ook nog wat beesten. Vrij rustig park.

8,2
9 Algemene ervaring
8 Natuur
nvt Stranden
7 Wildlife
7 Overige activiteiten
10 Bereikbaarheid
Ultieme tip: Jackson is een leuk dorpje een uurtje afstand van Grand Teton.
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Grand Teton, een schitterend stukje natuur tijdens onze rondreis (bezocht in juni 2012)

Review geschreven door Monique Dijkstra op 11 mei 2017

Een schitterend park, waar we toevallig ook nog getuige mochten zijn van de geboorte van een moose. Geweldige natuur en een stukje rustiger dan Yellowstone National Park. Van Grand Teton naar Jackson gereden voor de overnachting. Echt een aanrader, super leuk plaatsje.

Pluspunten Grand Teton National Park

  • Mooi
  • Rust

Minpunten Grand Teton National Park

  • Niets
Ultieme tip: Vooral om je heen blijven kijken, er is meer te zien dan je denkt!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Luxe reizigers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers, Cultuurliefhebbers

Adembenemende natuur (bezocht in mei 2015)

Review geschreven door Jolanda Thewessem op 07 mei 2017

Ik vond het een adembenemend park. In de voetsporen van Ansel Adams, en het bewonderen van het vele wild wat je tegenkomt: beren, Yellow belly marmot, coyote, graus en diverse mooie vogels. Er zijn ook mooie wandelroutes te lopen, waar weinig toeristen komen. Ook het openluchtmuseum is mooi om te bezichtigen en foto's te maken met op de achtergrond de hele lang gestrekte imposante bergketen.

Pluspunten Grand Teton National Park

  • Niet veel toeristen
  • mooie wandelroutes

Minpunten Grand Teton National Park

  • soms komt er een bus met chinezen aan ze zijn luidruchtig maar zijn ook zo weer weg gewoon evn geduld hebben
Ultieme tip: Rij de route op naar Signal Mountain, daar krijg je een schitterend overzicht van de omgeving. Daar ik alle speciale dieren gespot en gefotografeerd, geweldig!!!!!
Aangeraden voor: Gezinnen, Backpackers, Stellen, Vriendengroep, Avonturiers, Budget reizigers, Natuurliefhebbers

Reizen Grand Teton National Park

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors