The Best of the Southwest in beeld
Like ons op Facebook

The Best of the Southwest in beeld

door Paulien Tak

Knaloranje rotsen die fel afsteken tegen een knalblauwe lucht in Monument Valley, smalle paadjes in de rode uitgesleten valleien van Antelope Canyon, duizenden sterren boven de Grand Canyon en de waanzinnige vergezichten in Zion National Park. Het zuidwesten van de Verenigde Staten heeft spectaculaire natuur. En hoe ontdek je dat nou beter dan met een video?

Wij verzamelden de drie gaafste video’s van de mooiste plekken in het zuidwesten voor je. Een timelapse met adembenemende beelden van Arches National Park en Monument Valley, de highlights van het zuidwesten en een reis van een natuurfotograaf door de woestijn van Utah, Arizona en Nevada. Pak jij de popcorn?

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 396 reizen naar Amerika

3. The American Southwest timelapse 

In deze prachtige timelapse zie je de zon opkomen boven Monument Valley, razen de wolken over Bryce National Park, spot je de natuurlijke bogen in Arches National Park en verandert de lucht in een waanzinnige sterrenhemel. Kijken maar!

Weleens aan Zuid-Afrika gedacht?

Bekijk alle bezienswaardigheden in Zuid-Afrika

2. Travel highlights of USA Southwest 

Alex reisde in dertig dagen door vier staten en legde bijna vijfduizend kilometer af. De roadtrip begon in San Francisco en ging onder andere via Yosemite National Park, langs Death Valley, door Zion National Park en naar de Grand Canyon. Gelukkig voor ons, legde hij dit vast.

1. The American Southwest with Shawn Talbot

Professioneel fotograaf Shawn Talbot verkent de woestijnen van Arizona, Utah en Nevada en schiet natuurlijk de mooiste plaatjes. Hoe hij dat doet? Hij hangt over een driehonderd meter hoge klif voor dé perfecte foto van Horseshoe Bend en kajakt door Antilope Canyon. Bekijk het zelf maar.

Hebben we je klaargestoomd voor een rondreis door Amerika? Bekijk hier het beste reisaanbod! 

Onafhankelijk advies over je reis naar Amerika

De reisspecialisten van de Amerika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Amerika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Amerika Desk!

Like deze pagina

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors