Adembenemend Amerika in een timelapse

Adembenemend Amerika in een timelapse

door Elsemieke Land

Reizen staat vaak garant aan uit je comfortzone treden. En dat is precies wat Shane Black en zijn twee vrienden deden. Ze zeiden hun baan op en reisden twee maanden in een oud busje door Amerika. Tijdens hun reis gaven de mannen fotografieworkshops en schoten ondertussen waanzinnige beelden van alle bezochte plekken.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 279 reizen naar Amerika

In twee maanden tijd bezochten ze 32 staten, dertien nationale parken en reden ruim twintigduizend kilometer. Dat klinkt niet alleen als een strakke planning, dat was het ook! Bij elke aankomst op een nieuwe plek moest Shane zich door het krappe schema vaak met al zijn camera-apparatuur uit het busje haasten om snel het mooiste shot te bepalen en vast te leggen. Hoewel het een continue strijd tegen het licht was, is daar in de timelapsevideo weinig meer van te zien. Kijk mee naar onder andere Yosemite National Park, Grand Canyon National Park en Monument Valley.

Als deze beelden je er niet van weet te overtuigen om naar Amerika te gaan, dan weten wij het ook niet meer. Wil jij ook zo'n rondreis maken? Vind hier de reis die bij jou past!

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors