90-jarige vrouw verkiest roadtrip boven kankerbehandeling

90-jarige vrouw verkiest roadtrip boven kankerbehandeling

door Priscilla Nooijen

2 maart 2016

De negentigjarige Norma uit Michigan reageerde anders dan verwacht toen de dokter baarmoederkanker bij haar constateerde. Doktoren wilden de medische opties met haar bespreken, maar Norma weigerde. Ze ging liever op een onvergetelijk roadtrip.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 258 reizen naar Amerika

Nog maar twee dagen nadat Norma haar man Leo verloor, kreeg de negentigjarige te horen dat ze baarmoederkanker had. De dokter raadde haar aan een operatie, bestraling en chemotherapie te ondergaan. Norma gaf aan dat ze negentig is en er niets van wil weten.

Roadtrip

Norma's zoon Tim en zijn vrouw Ramie leven in een camper en wilden hun (schoon)moeder liever niet alleen achterlaten. Ze vroegen Norma mee op een roadtrip door de Verenigde Staten. Eind augustus vorig jaar was het zover. Samen met poedel Ringo vertrokken ze in Tim's camper.

Driving Miss Norma

Het trio is nu al een half jaar onderweg en heeft speciaal voor de gelegenheid een Facebook account aangemaakt. Onder de naam Driving Miss Norma worden alle belevingen en foto's van de reislustige Norma gedeeld. De negentigjarige heeft vooralsnog geen pijn of symptomen van haar ziekte en viert volgende maand haar éénennegentigste verjaardag.

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors