Bezienswaardigheden Amerika

Bezienswaardigheden Amerika

door Getaway Travel

Rode stoffige wegen, weelderige groene natuurparken, gezellige vergeten plaatsjes en indrukwekkende bruisende metropolen. Amerika is een ontzettend groot en veelzijdig land. De meeste vakantiegangers combineren daarom meerdere bestemmingen tijdens een rondreis door Amerika.

De bezienswaardigheden in Amerika horen bij de beste ter wereld. Wereldstad New York en gokparadijs Las Vegas zijn attracties op zich. En wat denk je van de gigantische Rocky Mountains, de indrukwekkende Niagara Falls, het legendarische Alcatraz en de eindeloze Route 66! Er zijn te veel bezienswaardigheden in Amerika om ze allemaal op te noemen.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 260 reizen naar Amerika

Amerika: de leukste bezienswaardigheden

Een rondreis in Amerika betekent voor ieder wat wils. Natuurliefhebbers bezoeken het Yosemite National Park, Yellowstone National Park of Death Valley National Park. Zonaanbidders springen in het water bij de heerlijke stranden van Miami of Los Angeles.

De cultuursnuivers zien tijdens een vakantie in Amerika interessante bezienswaardigheden in de grote steden. Grote namen als het Guggenheim Museum en het Getty Museum zijn echte highlights, maar ook op de straten van het relaxte New Orleans en het historische Boston proef je de cultuur.

Maak een rondreis door Amerika

Amerika heeft zoveel bezienswaardigheden dat het bijna onmogelijk is om op één plaats te blijven. Het is gelukkig goed mogelijk om verschillende bestemmingen te combineren tijdens een vakantie in Amerika. Huur een auto en ontdek de mooiste steden en bezienswaardigheden van Amerika op je eigen tempo.

Rij naar San Francisco waar je de Golden Gate Bridge en het beruchte gevangeniseiland Alcatraz ziet. Of ga naar Orlando en laat je dromen uitkomen tijdens een bezoek aan Disney World.

New York, The City That Never Sleeps

Tijdens een vakantie in Amerika mag je een bezoek aan The City That Never Sleeps niet overslaan. New York is een van de meest bekende bezienswaardigheden van Amerika. In deze stad alleen is al genoeg te doen om een vakantie te vullen. Van het indrukwekkende Empire State Building tot het levendige Times Square. En van het muzikale Broadway tot het groene Central Park.

Beklim het Vrijheidsbeeld, dat over de haven van New York waakt of bezoek het 9/11 Memorial, waar voorheen de Twin Towers stonden. Wat je ook van plan bent tijdens jouw vakantie, de bezienswaardigheden in Amerika zijn onvergetelijk.

Bezienswaardigheden Amerika

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors