We hebben een winnaar... Kijk hieronder snel of jij de gelukkige bent!

Winnaar vliegticketactie bekend

28 augustus 2015 door Getaway Travel

In de afgelopen maanden kon je meedoen aan onze vliegticketactie, waarmee je twee vliegtickets kon winnen naar jouw droombestemming. Nu is het dan eindelijk zo ver, we hebben een winnaar!

Wij van Getaway Travel feliciteren Ilonka Molenaar - Kreutzer met twee vliegtickets naar… NEW YORK! De winnaar heeft inmiddels bericht gekregen, lees hieronder haar reactie.

Reactie Ilonka

Superlatieven te over voor deze droomstad die je eens in je leven bezocht moet hebben.
Van het fonkelende times square in het bruisende midtown tot lower manhattan met zijn zakelijke wolkenkrabbers en pittoreske wijken, van het hippe lower eastside tot het swingende uptown harlem, van het trendy Brooklyn tot het knusse, truttige suburban Queens. Veel te veel om op te noemen.

En nu de kans om deze stad te gaan ontdekken, mede dankzij de gratis vliegtickets van Getaway Travel. Wij kunnen niet wachten!

Groeten Ilonka en Joost Molenaar

Blijf op de hoogte, volg ons op Facebook

Niet gewonnen? Niet getreurd! We geven vaak reizen en prijzen weg. Volg ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van de laatste acties en tips:

Vind inspiratie met de top 10 reizen

Wil jij zelf nog op reis deze zomer? Onze redactie zet elke maand de tien beste reisaanbiedingen voor jouw droombestemming voor je op een rijtje.

 

Specialisten Amerika

Meer Amerika.nl

Sponsors