Amerika.nl Kattencruise in Tampa

Kattencruise in Tampa

29 juni 2015 door Lesley Tapessur

Kattenliefhebbers kunnen aankomend jaar op luxe boottocht met de Meow Meow Cruise in Tampa, Florida. De reis wordt georganiseerd voor fanatieke katteneigenaars die met gelijkgezinden op vakantie willen. De dieren zelf moeten thuisblijven, want die zijn niet toegestaan aan boord van het schip.

De cruise vertrekt in april vanuit Tampa en zal vier dagen lang met ongeveer vijftig vakantiegangers rond de Cariben varen. Tijdens de tocht wordt gestopt in het Mexicaanse Cozumel waar de mogelijkheid bestaat om als vrijwilliger bij een lokaal kattenasiel aan de slag te gaan.

Aan boord van het schip worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals een Meow Meow Mixer, Meow Meow Casino en Meow Meow Trivia. Ook worden er gepersonaliseerde katten T-shirts verkocht, waarop baasjes hun eigen huisdier aan medereizigers kunnen delen.

Geschiedenis

De cruise wordt aankomend jaar voor de tweede keer georganiseerd. Oprichter en eigenaar van vier katten Anna Conway kwam op het idee nadat zij tijdens een vorige vakantie meerdere katliefhebbers ontmoette en met hen haar liefde voor katten kon delen.

Specialisten Amerika

Meer Amerika.nl

Sponsors