De meest authentieke patisserie van New Orleans
Like ons op Facebook

De meest authentieke patisserie van New Orleans

door Kimberly Hermans

'Net buiten het drukbezochte centrum van de French Quarter vind je Croissant D’or Patisserie, waar al je zoete dromen uitkomen.'

Dit schattige tentje riep mij al van ver. Van de zoete geur alleen al begon mijn maag te knorren. De etalages waren gevuld met taarten, fruitgebakjes en marsepeinen biggetjes. Ik zat aan een tafel naast een gezin die warme chocoladecroissants en scrambled eggs kregen opgediend. Mijn lunch bestond uit een perfecte combinatie van zoet en hartig. Ik ging voor de amandelcroissant en de spinaziequiche. Vooral de amandelcroissant is een échte aanrader.  

Het was er gelukkig niet zo druk als bij Café du Monde. De sfeer oogt bij deze patisserie ook veel authentieker. Het personeel vertelde mij dat ze al jaren niks veranderen aan het interieur, om zo deze authentieke ambiance te behouden. Als je ook een keer wilt ontbijten in dit franse tentje, let dan goed op het uithangbord. Anders loop je er geheid voorbij!

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 435 reizen naar Amerika

Onafhankelijk advies over je reis naar Amerika

De reisspecialisten van de Amerika Desk geven jou onafhankelijk en persoonlijk advies over jouw droomreis naar Amerika. Laat gepassioneerde experts voor je zoeken. Meer weten? Bekijk alle voordelen van de Amerika Desk!

Like deze pagina

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors