In deze winkel scoor je de beste koopjes van heel Amerika

In deze winkel scoor je de beste koopjes van heel Amerika

door Kimberly Hermans

"In TJMAXX loop je langs rekken met een eindeloze hoeveelheid aan afgeprijsde merkkleding, schoeisel en leren tassen."

De meeste vakantiegangers zullen de eerste de beste Sephora inschieten of de overbekende Macy’s. Maar TJMAXX wordt vaak overgeslagen door de meeste shoppers. Tijdens de periode waarin ik in Amerika studeerde heb ik ongeveer een kwart van mijn tijd gespendeerd in de TJMAXX. In Nederland heet deze winkel TKMAXX, maar deze is natuurlijk niet te vergelijken met de Amerikaanse variant.  

Op het eerste gezicht dacht ik: hoe ga ik hier ooit iets vinden? De winkel is namelijk gigantisch en tot de nok toe gevuld. Maar de truc is om echt je tijd te nemen, en gewoon stuk voor stuk elk rek afgaan. Ik zag shirts van Tommy Hilfiger voor maar vijftien dollar en drie paar Calvin Klein-onderbroeken voor tien dollar. Maar je vindt hier ook Michael Kors-horloges, Chicago Bulls-rugzakken, oogschaduwpaletten van Chanel , stijltangen, speelgoed, sportschoenen... Het aanbod is zó gevarieerd, dat het echt een uitdaging is om dat ene pareltje te vinden. 

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 258 reizen naar Amerika

Natuurlijk zag ik ook galajurken voor honderd dollar. Maar over het algemeen kom je zulke prijzen niet tegen in deze winkel. Ik was hier sowieso veel minder geld kwijt voor een dikke winterjas dan als ik deze in een warenhuis zoals JCPenney’s zou kopen. 

Fotocredits: Mike Mozart

 

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors