Vliegen naar Amerika

Vliegen naar Amerika

Vanaf Nederland vertrekken er dagelijks vluchten naar de Verenigde Staten. Op veel bestemmingen wordt rechtstreeks gevlogen. Soms is het goedkoper wanneer je een vliegticket hebt met een tussenstop. Dit kan een tussenstop in Europa zijn, bijvoorbeeld Londen, maar het is ook goed mogelijk dat je via een bestemming in de VS vervolgens naar je eindbestemming vliegt. Vergelijk vooraf veel verschillende maatschappijen, dit kan je namelijk veel geld besparen.

Verblijf je minder dan 90 dagen in de Verenigde Staten, houd er rekening mee dat als je gaat vliegen naar Amerika vliegt het verplicht is een ESTA aan te vragen. Ben je van plan om langer dan 90 dagen in de Verenigde Staten te verblijven? Verdiep je dan in de regels voor een visum.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 279 reizen naar Amerika

Binnenlandse vluchten Amerika

Omdat de VS ontzettend veel te bieden heeft, en je zoveel mogelijk wilt zien tijdens een reis, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van binnenlandse vluchten in Amerika. In de VS heeft vrijwel iedere grotere stad een luchthaven, waardoor je gemakkelijk meerdere bestemmingen met elkaar kunt combineren. Amerikanen maken veel gebruik van het vliegtuig en een binnenlandse vlucht in Amerika hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn.

Goedkoop vliegen Amerika

Wil je er zeker van zijn om goedkoop te vliegen naar Amerika? Vertrek dan buiten het hoogseizoen. De schoolvakanties, en dan voornamelijk de zomer- en kerstvakantie, zijn ideale periodes om met een familie een reis naar de VS te maken. Wanneer je niet afhankelijk bent van deze vakanties, is het dan ook aan te raden buiten het seizoen te reizen. Prijzen van vliegtickets vallen buiten het hoogseizoen vaak tientallen euro's lager uit. Wie wil er nou niet goedkoop vliegen naar Amerika?

Bagage Amerika

Als je met veel bagage naar Amerika reist doe je er verstandig aan om je koffers niet op te slot te doen. De Amerikaanse veiligheidsdiensten hebben namelijk het recht om je bagage te openen. Wanneer je koffer op slot zit en ze maken ter controle je bagage in Amerika open, wordt het slot opengebroken en wordt de schade niet vergoed.

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors