Kaart Amerika

Kaart Amerika

Wanneer je de kaart van Amerika voor je legt, zie je dat het land bestaat uit in totaal 50 staten. Dit zijn Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Illinois, Indiana, Iowa, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, Montana, Nebraska, Nevada, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oklahoma, Oregon, Pennsylvania, Rhode Island, South Carolina, South Dakota, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia, Wisconsin en Wyoming.

Amerika kaart

Het is handig om de kaart van Amerika voor je te houden wanneer je je orienteert. Het land heeft een enorme oppervlakte en veel te bieden. California (Los Angeles en San Francisco), Florida (Orlando en Miami) en New York trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar zich toe, terwijl andere staten nog relatief onbekend zijn. Naar wat voor een soort reis ben je opzoek? Lig je liever op het strand van Miami of ben je een echte natuurliefhebber en struin je de national parks af in het westen van de VS?

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 272 reizen naar Amerika

Plattegrond Amerika

Wanneer je een plattegrond of kaart van Amerika bekijkt, merk je wat voor een immens land de VS is en dat er meerdere bezoeken nodig zijn om de belangrijkste highlights te kunnen zien. Aan de oostkust zijn reizen naar New York, Chicago, en Washington D.C. populair. Vaak worden een van deze bestemmingen gecombineerd met een bezoek aan Canada. Hierbij moet je denken aan steden als Quebec, Montreal, Ottawa en Toronto. Aan de westkust zijn steden als San Francisco en Los Angeles populair. Deze worden vaak gecombineerd met de bekende natuurparken Grand Canyon of Yosemite. Pak een plattegrond van Amerika, en stippel jouw ideale route uit!

Oppervlakte VS

Na Azië en Afrika is Noord-Amerika het derde continent qua oppervlakte. Het continent ligt in zijn geheel op het noordelijk halfrond en grenst in het noorden aan de Noordpooloceaan, in het westen aan de Grote Oceaan en in het oosten door de Atlantische Oceaan en de Golf van Mexico. In het zuiden wordt het continent gescheiden van Zuid-Amerika.

Kaarten VS

Bekijk alvast een van onderstaande kaarten en stippel jouw ideale route uit!
Kaart California
Kaart Florida
Kaart New York

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors