Bellen naar Amerika

Bellen naar Amerika

In de Verenigde Staten zijn alle bekende communicatiemiddelen minstens zo goed ontwikkeld als in Nederland. Wanneer je geliefde, familie of vriend in de VS verblijft kun je dan ook gemakkelijk telefonisch contact houden met elkaar. Houd er wel rekening mee dat wanneer je met iemand in de Verenigde Staten wilt bellen, er een tijdsverschil is tussen Nederland en de Verenigde Staten.

Goedkoop bellen naar Amerika

Bel jij regelmatig naar de Verenigde Staten? Dan is het de moeite waard om uit te zoeken welke manier voor jou het meest voordelig is. Met Skype kun je gratis van een computer naar een andere computer bellen. Wanneer je een laag tarief betaald is het ook mogelijk om vanaf een computer naar een mobiele telefoon te bellen, of van mobiel naar mobiel. Verder zijn er verschillende telecom aanbieders die lage tarieven aanbieden zodat je goedkoop kunt bellen naar Amerika.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 260 reizen naar Amerika

Bellen vanuit Amerika

Het is ook goed mogelijk dat je zelf in de Verenigde Staten verblijft, en contact op wilt nemen met het thuisfront. In de Verenigde Staten wordt er een andere frequentie gebruikt voor het mobiele netwerk dan in Europa. Om te kunnen bellen vanuit Amerika naar Nederland heb je daarom een tri-band telefoon nodig. Met een single- of dualband telefoon heb je geen toegang tot het mobiele netwerk van de VS. Controleer dus goed voor vertrek of je een tri-band toestel hebt!

Landnummers en landcodes VS

Zorg ervoor dat wanneer je naar het buitenland wilt bellen, je weet welk landnummer of landcode bij het desbetreffende land hoort. Ieder land heeft een eigen landnummer of landcode. Het landnummer van Nederland is 0031. De nullen worden vaak vervangen door een plusteken (+31). Het landnummer van de VS is 001, ook wel +1. Naast het landnummer is het belangrijk om het netnummer te kennen van het gebied waarnaar je wilt bellen.

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors