Amerikaanse feestdagen

Amerikaanse feestdagen

De belangrijkste en misschien ook wel meest bekende dag van alle Amerikaanse feestdagen is the 4th of July, ofwel Independence Day. Tijdens deze feestdag wordt de onafhankelijkheid van de VS gevierd. Verblijf je tijdens 4th of July in New York? Neem dan 's avonds een kijkje bij Macy's.

Van alle Amerikaanse feestdagen, zijn er twee feestdagen in Amerika die op traditionele wijze met het hele gezin gevierd worden, namelijk Thanksgiving en Kerstmis. Voor toeristen is het vaak ook een hele beleving om deze feestdagen in Amerika mee te maken. Ook wordt er aandacht besteed aan mensen die geen familie hebben om bij op bezoek te gaan. Met speciaal georganiseerde etentjes kunnen ook deze mensen de feestdagen in Amerika vieren. Ook Halloween wordt door veel Amerikanen gevierd.

Een onbezorgde reis begint zo

Ga jij ook bijna op reis? Dan zijn je voorbereiding vast al in volle gang: routes uitzoeken, hotelletjes spotten en bezienswaardigheden uitzoeken. Waar je ook naartoe gaat, je vakantie begint al met een hoop voorpret. En als je dan toch bezig bent met plannen, zoek dan ook gelijk je praktische zaken als visum, verzekeringen en tips over veiligheid uit. Hoe je dat doet? Met de reisadviezen op het gebied van veiligheid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Of op MyTravelPlanner, waar je alle praktische informatie vindt in een handige to-do-lijst. Zo hoef je tijdens je reis écht alleen nog maar te genieten!

Like deze pagina

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners!

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors