Accommodaties Amerika

Accommodaties Amerika

In de Verenigde Staten heb je de keuze uit een ontzettend ruim aanbod aan accommodaties. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Van luxueuze vijf sterren hotels tot simpele motels langs bekende highways.

Het leuke aan de accommodaties in de VS, is dat je met ieder budget prima kunt overnachten. Ga je voor avontuur, en overnacht je in een tentje in een uitgestrekt natuurgebied? Of laat je je op je wenken bedienen in een exculsief hotel in het hippe Miami? De keuze heb je zelf in de hand.

ZELF NAAR Amerika?

Bekijk alle 258 reizen naar Amerika

Hotels Amerika

In de Verenigde Staten heb je een aantal bekende hotelketens die zo groot zijn, dat ze international opereren. Een voorbeeld hiervan is het Four Seasons of het Marriott hotel. Heb je een kleiner budget, maar gaat jouw voorkeur wel uit naar een hotelketen? Kijk dan eens bij Best Western of Holiday Inn.

Naast de bekende hotelketens zijn er genoeg andere hotels die niet bij een keten zijn aangesloten. Het kan daarom lastig zijn om de kwaliteit van deze hotels in te schatten. Door vooraf op het internet recensies te lezen, krijg je vaak alsnog een goed beeld van het hotel. Zoek, vergelijk en boek gemakkelijk je hotel online!

Hostels Amerika

Een hostel is een goedkoper alternatief voor een hotel of appartement en is daarom vooral populair onder jongeren en backpackers. Een hostel is goedkoper omdat je een kamer met meerdere mensen deelt. Vaak is er een gezamenlijke keuken aanwezig en ook de badkamer deel je met meerdere personen.

Reis je alleen? Wanneer je overnacht in een hostel leer je gemakkelijk nieuwe mensen kennen.

Appartement Amerika

Een appartement wordt vaak verhuurd per week, en is dus handig wanneer je ergens voor een langere tijd verblijft. Appartementen worden vaak in middelgrote en grote steden aangeboden en de prijzen zijn over het algemeen gelijk aan een hotelkamer van goede kwaliteit.

In New York bestaan er tevens appartementen ketens. Je huurt hierbij een appartement op dezelfde manier als dat je normaal een hotelkamer boekt. Wel zo makkelijk, en veilig!

Bed & Breakfast VS

Met Bed & Breakfasts proef je de authentieke sfeer van typische Amerikaanse families. De eigenaren stoppen vaak heel erg veel aandacht in de aankleding van de kamers wat een unieke sfeer geeft. Vooral in het zuiden van de VS komen Bed & Breakfasts veel voor en kun je een overnachting daar niet aan je neus voorbij laten gaan.

Campings Amerika

Houd je van wat meer avontuur? Amerika kent veel natuurgebieden en wat is er dan ook gaver dan overnachten in de open lucht? De regels zijn vaak minder streng, waardoor je bijvoorbeeld zelf gewoon je eigen vuur 's avonds mag stoken.

Wanneer je op een camping overnacht, is het leuk om de lokale rangers op te zoeken. Zij kennen de omgeving als geen ander. Laat je door hun informeren, en vergeet vooral geen leuke weetjes en achtergrondverhalen te vragen.

Wat is typisch bij accommodaties in de Verenigde Staten?

Bij bijna iedere accommodatie in de VS ligt een bijbel. Deze liggen normaliter in de lade van je nachtkastje. Wanneer je de volgende ochtend wakker wordt, zul je merken dat er een krant op je deurmat ligt. Zo kun je, tijdens het nuttigen van je ontbijt, het nieuws lezen.

Het standaardontbijt in Amerika heet ook wel continental breakfast. Dit ontbijt bestaat vaak uit brood, fruit, yoghurt en ontbijtgranen. Hoewel het continental breakfast bij sommige accommodaties is inbegrepen, moet je er tegenwoordig vaak voor betalen.

Reizen Amerika

Specialisten Amerika

Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner
Sponsors