Proef de zomer in Florida! Selecteer hieronder jouw droomreis naar The Sunshine State

Rondreis Florida

Florida is niet alleen populair onder toeristen, maar ook onder de Amerikanen zelf. De staat heeft ‘The Sunshine State’ als bijnaam en dat is niet voor niets. Veel Amerikanen overwinteren hier dankzij de aangename, milde temperaturen die zich in de wintermaanden voordoen. Lees verder

Florida is niet alleen populair onder toeristen, maar ook onder de Amerikanen zelf. De staat heeft ‘The Sunshine State’ als bijnaam en dat is niet voor niets. Veel Amerikanen overwinteren hier dankzij de aangename, milde temperaturen die zich in de wintermaanden voordoen.

Omdat er veel te zien en te doen is, is het goed mogelijk om verschillende bestemmingen met elkaar te combineren. Een rondreis kun je zowel individueel als met een groep maken en geeft je een goede indruk van wat deze staat te bieden heeft. Bekijk van te voren welke indrukwekkende plaatsen je wilt bezoeken en plan jouw ideale rondreis.

De perfecte Florida rondreis: boek een fly drive en trek eropuit in Florida

Een fly drive is een handige keuze wanneer je besluit veel vrijheid te willen hebben gedurende je rondreis. Een fly drive bestaat uit een retourvlucht en autohuur gedurende je verblijf. De route die je aanhoudt en het tempo waarop je reist, heb je dus volledig zelf in de hand. Bij sommige fly drives zitten er enkele hotelovernachtingen bij inbegrepen. Dit is echter afhankelijk van de organisatie waarbij je boekt.

Verschillende soorten reizen door Florida

Reizen door The Sunshine State betekent genieten van witte stranden, pretparken, grote winkelcentra en een bruisend uitgaansleven. Wat dacht je van een vakantie naar Miami? Ten zuiden van Florida liggen de Keys, een zeer populaire eilandengroep. De eilandengroep is verbonden aan het vaste land en is uitermate geschikt voor snorkel- en duikliefhebbers.

Rondreis Florida voor kids: bezoek een van de vele pretparken in Florida

Florida staat bekend om onder andere het grote aanbod pretparken. Deze pretparken liggen voornamelijk in Orlando en bieden vermaak voor jong en oud. Het Walt Disney World Resort is het grootste en meest bezochte park en bestaat uit 4 pretparken en 2 waterpretparken. Filmliefhebbers kunnen de Universal Studios bezoeken. De attracties en optredens in dit park zijn gebaseerd op films en televisieprogramma’s. Naast het Walt Disney World Resort en de Universal Studios zijn er vele andere pretparken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SeaWorld, Bush Gardens en Discovery Cove.

52 reizen gevonden

Specialisten Amerika

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Amerika kenner
Reis van de maand
Roadtrip USA - va € 2975
Roadtrip USA

21-daagse rondreis West-Amerika

  • Reis 'the real American way'!
  • Slaap in hotels, lodges en houten cabins
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner

Meer Amerika.nl