Live the American Dream! Kies hieronder jouw droomreis naar Californië uit

Vakantie California

Met steden als Los Angeles, San Francisco en San Diego, de natuurparken Yosemite en Joshua Tree en prachtige kustplaatsen met oneindige stranden vermaak je je gegarandeerd tijdens een vakantie in California. California is de op twee na grootste staat van de Verenigde staten. Vervelen zul je je tijdens je vakantie in California dus zeker niet doen! Lees verder

Met steden als Los Angeles, San Francisco en San Diego, de natuurparken Yosemite en Joshua Tree en prachtige kustplaatsen met oneindige stranden vermaak je je gegarandeerd tijdens een vakantie in California. California is de op twee na grootste staat van de Verenigde staten. Vervelen zul je je tijdens je vakantie in California dus zeker niet doen!

De ideale vakantie naar California: een rondreis door California

Een rondreis door California is aantrekkelijk, omdat de staat ontzettend veel te bieden heeft. Bedenk vooraf daarom goed hoelang je weg wilt blijven, en wat je wilt zien. Wil je graag dat alles vooraf is vastgesteld? Dan kan het aantrekkelijk zijn om mee te gaan met een groepsreis. Houd je meer van wat avontuur? Maak dan een rondreis door California met een camper. Stippel je route uit, reis op je eigen tempo en verblijf in een uitgestrekt natuurgebied. Wedden dat je een indrukwekkende vakantie in California ervaart?

Een uitgebreid aanbod aan hotels in California

Omdat de staat is ingesteld op het grote aantal toeristen dat jaarlijks een bezoek brengt, zijn er oneindig veel hotels in California. In de grote steden als Los Angeles en San Francisco kun je overnachten in een van de grote, bekende hotelketens. Wanneer je in de kleinere plaatsen terecht komt, kun je ervoor kiezen om in een traditionele bed and breakfast te overnachten. Dat is de ideale manier om de standaard hotels in California te vermijden, en kennis te maken met het echte Amerika.

Een vakantie naar California combineren

Het aanbod reizen naar California is ontzettend groot. Hoewel de staat op zichzelf al ontzettend veel te bieden heeft, worden reizen naar California ook vaak gecombineerd met andere staten. Bezoek Arizona en maak kennis met de indrukwekkende Grand Canyon. In de staat Utah kunnen gok-liefhebbers hun hart ophalen in Las Vegas. Door verschillende bestemmingen met elkaar te combineren, wordt een vakantie naar California onvergetelijk!

99 reizen gevonden

Specialisten Amerika

Top 10 aanbiedingen
Aanbevolen door ons
Amerika kenner
Reis van de maand
Roadtrip USA - va € 2975
Roadtrip USA

21-daagse rondreis West-Amerika

  • Reis 'the real American way'!
  • Slaap in hotels, lodges en houten cabins
Bekijk reis
Sponsors
Stay tuned

Wil jij elke maand naar Amerika?

  • Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief boordevol foto's, prijsvragen en insider tips.
  • Ook ontvang je speciale deals van onze partners.
  • En profiteer je van de leukste kortingen op reisproducten.

Aanmelden nieuwsbrief

Amerika kenner

Meer Amerika.nl