Column Nieuwe columnist Miquelli

Nieuwe columnist Miquelli

door Miquelli

Mijn naam is Miquelli, ik ben 32 jaar oud en ben Amerikaverslaafd. Mijn grootste hobby’s hebben met dit land aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te maken. 

Samen met mijn (toekomstige) vrouw probeer ik elk jaar tenminste eenmaal de oversteek naar de Verenigde Staten te maken. Hier gaat dan een hoop planning aan vooraf, meestal ben ik maanden bezig met het plannen van de activiteiten en de restaurants die we gaan bezoeken en ik vind het leuk om onze reizen tot in de puntjes te regelen. 

Wanneer we eenmaal weer terug in Nederland zijn schrijf ik over alles wat we tijdens de reis hebben meegemaakt en deel deze ervaringen op mijn Amerikablog (http://miquellisamerikablog.blogspot.nl).

In 2006 ging ik voor het eerst naar de Verenigde Staten en heb toen het virus te pakken gekregen. Het is een geweldig land, waar de gekste dingen mogelijk zijn. Ik hou van de grootsheid, de mensen en het eten van het land en ik voel me er altijd ontzettend thuis.

Op dit moment heb ik naast de grote steden New York, Orlando, Chicago, San Francisco, Las Vegas, Washington D.C, San Diego, Los Angeles en Miami, natuurlijk ook een aantal kleinere plaatsen in de buurt van die wereldsteden bezocht en voor onze aankomende reis staan Seattle en 3 eilanden (Oahu, Maui en Big Island) in Hawaii op het programma. Ik hoop nog veel van deze geweldige reizen mee te mogen maken, zodat ik erover kan blijven schrijven en mijn ervaringen kan blijven delen.

Het is dus het geheel van plannen, reizen en delen wat ik zo leuk vind, ik hou ervan om mensen te enthousiasmeren over het land van de onbegrensde mogelijkheden en wanneer ik hoor dat mensen naar Amerika op vakantie gaan ben ik altijd erg benieuwd wat ze gaan doen en mogelijk geef ik dan ook nog wat tips.

Daarom vind ik het ook zo leuk dat jullie mij gevraagd hebben om af en toe ook een gastcolumn te schrijven op Amerika.nl, hopelijk weet ik mijn gevoel over het land zo over te brengen dat de mensen die mijn columns lezen zich ook even voelen alsof ze op vakantie zijn.

Specialisten Amerika

Meer Amerika.nl

Sponsors